enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0576
ALTIN
2.326,64
BIST
9.097,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C

TÜRKİYE MUHTARLAR KONFEDERASYONU ADIYAMAN’LA DOSTLUK KÖPRÜSÜ KURDU

TÜRKİYE MUHTARLAR KONFEDERASYONU ADIYAMAN’LA DOSTLUK KÖPRÜSÜ KURDU
REKLAM ALANI
13.11.2015
0
A+
A-

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu tarafından hayata geçirilen “Dostluk Köprüsü” projesi kapsamında, Adıyaman’a gelen Genel Başkan Hüseyin Akdeniz, Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve köy ve mahalle muhtarları ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, “Dostluk Köprüsü” projesine de değinen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, “Bu proje ile köy okullarımızda eğitim ve öğretim gören çocuklarımıza bir nebze de olsa katkı sunmayı amaçladık. Çünkü biz Adıyaman’ı seviyoruz. Adıyaman, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en huzurlu kentidir. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu olarak bu proje ile doğu ile batı arasında kurulan köprünün ayakları olduk”dedi.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ile Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyan Vali Mahmut Demirtaş, “Adıyaman, Alevisi, Sünnisi, Türk’ü, Kürt’ü, Süryanisi, her din ve mezhepten insanların birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde yaşadığı bir kenttir. Son günlerde Adıyaman’a bir haksızlık yapılmaktadır. Bu sıkıntılı günleri de vatandaşlarımızla birlikte aşacağımıza inanıyorum. Türkiye Muhtarlar Federasyonu tarafından kurulan dostluk projesi kapsamında ilimizi ziyaretinizden büyük bir memnuniyet duydum. Muhtarlarımız demokrasinin kılcal damarlardır. Bir Köy Muhtarının oğlu olarak muhtarlığın ne olduğunu çok iyi biliyorum. Muhtarlık toplumumuz için çok önemli bir gelenek olup, aynı zamanda vatandaşımızın devlete açılan ilk kapısıdır”dedi.

Konuşmalarını ardından Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Vali Mahmut Demirtaş’a Muhtarlık camiasına ve Adıyaman’a yaptığı katkılardan dolayı bir plaket takdim etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi