enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Türk Milleti tarih boyunca Kudüs’ü kalbi, Mescid-i Aksa’yı kıblesi bilmiştir 

Türk Milleti tarih boyunca Kudüs’ü kalbi, Mescid-i Aksa’yı kıblesi bilmiştir 
REKLAM ALANI
04.12.2023
0
A+
A-

Bolat: Türk Milleti tarih boyunca Kudüs’ü kalbi, Mescid-i Aksa’yı kıblesi bilmiştir

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Filistin Ulusal Ekonomi Bakanı Khaled Osailly ile bir araya geldi. İkili yaptıkları görüşmede, Filistin için yapılabilecek yardımları değerlendirdi. Görüşme ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bolat, şu ifadelere yer verdi:

“Filistin Ulusal Ekonomi Bakanı kardeşim Khaled Osailly ile biraraya geldik ve Filistin için yapabileceklerimizi tüm boyutlarıyla ele aldık. Bakan Osailly, Türk milletinin ve devletinin Filistin’e olan destek ve dayanışmasından dolayı teşekkür etti, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Gazze’ye olan desteği ve Filistin davasına tüm platformlarda sahip çıkmasından ötürü de şükranlarını sundu, Filistin halkının selamlarını getirdi.

Türk Milleti tarih boyunca Filistinli kardeşlerinin yanında olmuş, Kudüs’ü kalbi, Mescid-i Aksa’yı kıblesi bilmiştir.

Bize düşen görev bu zorlu dönemde, acımasızca kadın, çocuk, yaşlı demeden devam eden İsrail soykırımını bütün platformlarda anlatarak, Filistinli kardeşlerimizin haklı davasının birer neferi olmaktır.

Bir an önce saldırıların durması, Gazze’ye yardımların ulaşması için; hastaların, çocukların ve yaşlıların ihtiyacı olan temel insani yardımları ulaştırarak, kalıcı ateşkesin sağlaması için tüm gayretimizle adımlarımızı en hızlı şekilde atmaya devam edeceğiz.

Türk milleti ve devleti olarak her zaman kardeşlerimizin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz.”

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi