enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5687
EURO
34,9734
ALTIN
2.424,93
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C

Turanlı’dan sert cevap “ BEKARA KARI BOŞAMAK, KLAVYEDEN MEYDAN OKUMAK KOLAY!!! “

Turanlı’dan sert cevap “ BEKARA KARI BOŞAMAK, KLAVYEDEN MEYDAN OKUMAK KOLAY!!! “
REKLAM ALANI
28.07.2018
0
A+
A-

 

Çamur at izi kalsın anlayışıyla siyaset sürdürmeyi hayal ederek, ayakta kalmayı düşünen mevcut Kahta belediye başkanı yine asılsız iddiaları, yalanları ve iftiralarıyla bizleri hedef almış.

Klavye soytarılarına hazırlattığı metinlerle bizlere meydan okuduğunuzu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. En büyük meydanı halkın ve basının huzurunda yüzleşerek okuyabilirsiniz ama ona da yüreğiniz, cesaretiniz ve kapasiteniz yetmiyor ne yazık ki…

Yürüyorlar, yazıyorlar, yüksek perdeden atıp tutuyorlar; neymiş hizmetkarım! Buna bir şey diyemem, ama bunu dillendirenlere lafım çoktur…

Bizim dönemimizde çamurlu suyun aktığını ifade eden malum şahıs, geçen sene halka çektirdiği çileyi ve ızdırabı unutturacağını düşünüyor. Dilersen hastane kayıtlarını çıkaralım geçen sene suyun rezaletinden kaç kişi hastaneye başvurmuş, birde geçmiş dönemi çıkaralım ???

Şahsımı, kendinizle karıştırıyorsanız yanılıyorsun. Çünkü bizim abdestimizden şüphemiz olmadı ki, namazımızdan şüphemiz olsun…

Freni patlamış kamyon gibi salmışsın kendini rampadan, atıp tuttuğunun yalanların asrı astarı yok.

Tutturmuşsun HAYDARAN SUYU!!!

Eski para birimi ile 16 triliyon keşif bedeliyle kaynaktan getireceğimiz suyu, sen kalkıp lağam sularının biriktiği dereden,suyu 50 triliyona getirdin. Bunu tüm Kahta halkı iyi biliyor.

4,5 yılda 45 milyon borç ödedim diye beyan atıyorsun ama bu borcu nereye ödediğini söylemekten kaçıyorsun onu geçtim 4,5 yılda ne kadar borçlandığını neden söyleyemiyorsun ?

Araç ekipmanı aldım diyorsun hangi parayla aldın onu neden söylemiyorsun? sen söyleyemiyorsan meclis kararları olan borçlanma yetkilerini ben yayınlayayım ?

Utanacağımız, hesap veremeyeceğimiz bir şey yok diyorsun ama; UTANMA DUYGUSUNDAN yoksun bir şekilde YALANA başvuruyorsun.

Unutma Toprak efendi The CircIe der ki; insan iftirayı ancak önem vermemekle yenebilir. İftira edileni değil, edeni kirletir. Sizde sadece kendinizi attığınız iftiralarla tanıtıyorsunuz.

Su projesini sahiplenmesini biliyorsun ama haydaran suyu projesini tahsis belgesini lafını etmekten kaçıyorsun. Neden acaba, o tahsis belgesi kimin döneminde alındı onu niye söyleyemiyorsun ??

4,5 YILDIR SİYASİ AHLAK VE SEVİYE YERLERDE SÜRÜKLENİYOR!!!

Belediye seçimlerinden sonra 4,5 yıldır aynı şeyleri farklı farklı rakamlarla beyan etmekten utanmadın ama bu halk aynı şeyleri senden duymaktan utanıyor.

Bir gün çıktın 80 triliyon borç dedin,
Bir gün çıktın 72 triliyon borç dedin,
Bir gün çıktın 60 triliyon borç dedin,

Siz yalandan ölmediniz ama, rezil oldunuz, yerlerde sürünüyorsunuz farkında değilsiniz…

Son bir kez daha size buradan sesleniyorum Sayın Toprak;

Yüreğiniz yetiyorsa,
Cesaretiniz varsa,
Kendinize güveniyorsanız,

Halkın ve basının huzurunda bir kürsü kuralım, istediğin televizyon kanalını da çağıralım. Belgelerle konuşalım. İstediğin zaman, istediğin yerde ve istediğin saatte seninle yüzleşmeye hazırım.

Sakın bu çağrıma da kıvırıp sen kimsin ki senle yüzleşeyim deme,çünkü 7/24 beni sayıklıyorsun. ismim zikretmekten usanmadın. muhatap almak istemediğin kişinin ismini neden sayıklıyorsun.

Tüm Kahta halkımı en içten dileklerimle selamlar,
Saygılar sunarım.

İbrahim Yusuf TURANLI
Saadet Partisi
Kahta Belediye Başkan Adayı

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi