enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5868
EURO
34,8351
ALTIN
2.495,48
BIST
9.636,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

Trafik için, ağaç budama çalışmaları önemli

Trafik için, ağaç budama çalışmaları önemli
REKLAM ALANI
04.11.2019
0
A+
A-

Kahta İlçesinde mevsimlik ağaç budama çalışmaları başladı.

Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi ekiplerince ilçe genelinde, okul, cami ve resmi kurumlarda mevsimlik budama çalışmaları yapılıyor.

Park ve Bahçeler Birimi ekiplerince ilçe genelinde başlatılan budama çalışmaları özellikle olası kazaların önüne geçmek için tehlike arz eden ağaçlarda budama çalışması gerçekleştiriliyor.

Belediye Park ve Bahçeler Birimi ekiplerimiz ilçe merkezimizde, mahallelerimizde, okul, cami ve resmi kurumlarda budama çalışmaları yürütüyor.

Budama çalışmalarını büyük bir özenle yürüttüklerinin altını çizen Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, ” Parklarımızda bakım-onarım ve yenileme çalışmalarının ardından ilçe genelinde ağaçların bahara daha sağlıklı olması için budama çalışmasına başladık. Belediye Park ve Bahçeler Birimi ekiplerimiz ilçe merkezimizde, mahallelerimizde, okul, cami ve resmi kurumlarda budama çalışmaları yürütüyor. Yapılan asıl önemli çalışma ağaçların yere sarkan dallarının temizlenmesi, kuruyan, Kaldırımlarda vatandaşlarımızın rahat geçmesini engelleyen ve Trafiğe tehlike arz eden ağaçlar nedeniyle ortaya çıkacak kötü sonuçları engellemektir. Bu nedenle budama çalışmalarımız büyük bir özenle yürütülmektedir” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi