enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5336
EURO
34,8732
ALTIN
2.442,95
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Trabzon’da Liva 2. Kar Festivali

Trabzon’da Liva 2. Kar Festivali
REKLAM ALANI
21.02.2024
0
A+
A-

Liva Kar Festivali Düzenleme Kurulu Başkanı Recep Durmuş tarafından yapılan açıklamada; “2-3 Mart 2024 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz “Liva Kar Festivali-2” hazırlıklarını tamamlamış bulunmaktayız. Liva Kar Festivali etkinliklerimiz ile ilgili bizlere destek veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza, Ortahisar Belediye Başkanlığımıza, Akçaabat Belediye Başkanlığımıza ve mülki idari amirlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere destek veren sponsorlarımız Taomüzik, Gedikli Motor Bisiklet, Fanus, Kahvaltı Dünyası, Ernil Yapı Malzemeleri, Ak Aoto, Öztürkler İnşaat, Süsler Pen, HTM Jeneratör, Traoff, Acısu Mahallesi Kalkındırma ve Kültür Derneği, Hastemis Karoser ile, etkinliğimizin duyurulması aşamasında destek veren Sürmene Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Mağazasına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Liva Kar Festivali Düzenleme Kurulu Başkanı Recep Durmuş; “Liva 2. Kar Festivalimiz ile ilgili kamp çadır kurmak isteyenler, kendilerine ayrılan yerde 02 Mart 2024 Cumartesi günü akşam hazırlıklarını tamamlamaları gerekmektedir. Festivalimizde havai fişek gösterisi yapılacak, kamp çadırları kurulacak, kar motorları ile turlar düzenlenecek, horon etkinlikleri yapılacak ve sanatçılarımız tarafından canlı performansları ile müzik şölenleri düzenlenecektir. Festival ile ilgili bilgi almak isteyenler +90 532 606 97 61 numaralı telefon veya whatshaptan bizimle iletişime geçebilirler. Festivalimize çok yoğun bir ilgi bulunmaktadır. Festivalimizde yöresel sanatçılarımız Emre Demir, Aslan Bülbül, Onur Demir, Özer&Yılmaz, Samet Piyaleoğlu, Selim Seyis, Ümit Bayraktar, Sıla Kurt, Elif Köse, Tolga&Cantekin ve Dj Cemo sahne alacak ve bir çok sürpriz etkinlik de yer alacaktır. Trabzon Akçaabat Acısu Mahallesi, Balıklı Yaylası, Hıdırnebi bağlantı yolu Liva Düzlük mevkiinde her yıl büyüyen ve bu sene ikincisi düzenlenecek olan Liva Kar Festivalimize tüm hemşehrilerimizi ve misafirlerimizi bekliyoruz” dedi.

Etkinlik ile ilgili İletişim-Bilgi; +90 532 606 97 61 Tel-Whatshap,
Instegram @liva_duzluk

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi