enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2641
EURO
34,7996
ALTIN
2.425,67
BIST
10.084,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
22°C
Adıyaman
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Açık
27°C

Toprak Razgatlıoğlu BMW ile siftah yaptı

Toprak Razgatlıoğlu BMW ile siftah yaptı
REKLAM ALANI
25.02.2024
0
A+
A-

Toprak Razgatlıoğlu BMW ile siftah yaptı

Spor – BHA

Avustralya Philip Island’da düzenlenen Superbike Şampiyonası’nın ilk hafta sonunda Toprak Razgatlıoğlu, çıktığı Superpole yarışında yeni takımı Rokit BMW ile ilk kez podyuma çıktı.

Temsilcimiz Toprak, Avustralya’da bu hafta ikincisi düzenlenen Superpole yarışında 5. cepten mücadeleye başladı. Milli sporcu, yarışın henüz birinci turunda ilk yarışın galibi Bulega’yı geride bırakarak 3. sıraya yükseldi. Mücadelenin devamında bulunduğu sırayı kaybetmeyen Toprak, podyumun son basamağında yer aldı.

Damalı bayrağı ilk sırada gören isim Alex Lowes olurken, Andrea Locatelli ikinci sıraya yerleşti. Razgatlıoğlu’nun takım arkadaşı van Der Mark ise yarışı 16. sırada tamamladı.

Podyum hakkında konuşan temsilcimiz, ”Motosikleti geliştirdik, kendimi daha iyi hissediyorum. İkinci yarışta yine podyum mücadelesi vereceğiz.” sözlerini kullandı.

Supersport yarışı iki kez ertelendi

Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu’nun boy gösterdiği Dünya Supersport Şampiyonası’nın bu hafta sonu düzenlenecek son yarışı pist koşulları sebebiyle iki kez ertelendi.

Normal şartlarda 06.30’da başlaması gereken mücadele, önce 07.15’e alındı. Pist üzerindeki yağmur bulutlarının dağılmaması sebebiyle yarış ikinci bir duyuruya kadar tekrar ertelendi. Buna bağlı olarak Superbike Şampiyonası’nın bu hafta sonu olan son yarışı da ileri bir saate alındı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi