enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
29°C

Tokatlı Kahraman Askerimiz Şehadete Böyle Yürüdü

Tokatlı Kahraman Askerimiz Şehadete Böyle Yürüdü
REKLAM ALANI
24.12.2023
0
A+
A-

Tokatlı kahraman şehit Piyade Er Yasin Karaca’nın son anları, vatan sevgisi ve cesaretiyle Türkiye’nin yüreğini sızlattı.

Şehidimizin sosyal medyada paylaşılan son görüntüleri ve duygu yüklü sözleri, unutulmaz bir anı olarak kalplerde yer etti.

 

Tokatlı kahraman şehit Piyade Er Yasin Karaca’nın sosyal medyada yayınlanan görüntüleri, yürekleri sızlattı. Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen alçakça saldırı sonucu, 23 yaşındaki Yasin Karaca, beş silah arkadaşıyla birlikte şehit düştü. Evli olmayan ve yedi kardeşin en büyüğü olan Karaca, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarda vatan sevgisini “Her şey vatan için, can için, canan için. Göz kırpmaz can veririz, bir avuç toprak için” sözleriyle ifade etmişti.

https://youtube.com/shorts/c5gWfyR9W9s?si=-tkeuDd8A9955R5p

Sosyal medyada paylaşılan son videolarında, Karaca’nın komutanına “Komutanım yolumuz ne yolu?” diye sorduğu ve aldığı “şehitlik yolu” cevabı üzerine “Kızılelma’ya kadar devam” şeklinde gülümseyerek cevap verdiği görülüyor. Bu anlar, izleyenlerin yüreklerini derinden etkiledi. Şehit Er Yasin Karaca’nın anısına sosyal medyada paylaşılan mesajlar ve fotoğraflar, tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Vatanına olan sevgisi ve fedakarlığı ile Karaca, herkesin gönlünde özel bir yer edindi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi