enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3365
EURO
34,7792
ALTIN
2.387,41
BIST
10.265,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
20°C
Adıyaman
20°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Açık
22°C

TMOK desteği ile dağ kayağı antrenör teknik eğitim ve gelişim semineri desteği düzenlendi

TMOK desteği ile dağ kayağı antrenör teknik eğitim ve gelişim semineri desteği düzenlendi
REKLAM ALANI
10.01.2024
0
A+
A-

TMOK desteği ile dağ kayağı antrenör teknik eğitim ve gelişim semineri desteği düzenlendi

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin antrenörlerimizin gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla uyguladığı “Antrenör Gelişim Seminerleri ve Destek Programları” çerçevesinde Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) ve Uluslararası Dağ Kayağı Federasyonu (ISMF) iş birliği ile düzenlenen “Dağ Kayağı Antrenörleri için Teknik Eğitim ve Gelişim Semineri” 2 – 8 Ocak 2024 tarihleri arasında Kayseri’de gerçekleştirildi. Dağ kayağı branşının Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyat Oyunları programına dahil edilmesi nedeniyle TMOK bu dalda hızlı gelişim sağlanabilmesi ve milli takımlarımızı çalıştıran antrenörlerimizin sayı ve teknik seviyesini artırmak amacıyla ilk kez Dağ Kayağı dalında seminer düzenledi. Uluslararası Dağ Kayağı Federasyonu (ISMF) tarafından uzman olarak görevlendirilen Vehbi Aytekin Sanalan ve Vladimir Tatarinov’un yer aldığı seminere, 10 kadın ve 10 erkek olmak üzere toplam 20 antrenör katıldı.
Seminer süresince, antrenörlerimizin teknik seviyelerinin geliştirilmesi, güncel antrenman sistemleri, ileri antrenman modellemeleri, teknik ve taktik antrenman planlaması, güvenlik ekipmanlarının ayarları gibi teorik bilgiler verilirken, uygulamalı eğitimler ise Kayseri Erciyes Dağında yapıldı. Kursun sonunda eğitimini başarıyla tamamlayan antrenörlere sertifikaları takdim edildi. TMOK Spor Departmanı ve Kurumsal İletişim Departmanı Kayseri’de Semineri ziyaret ederek antrenörlerle bir araya geldi.
TMOK, Seminer kapsamında katılımcıların, konaklama, yeme-içme, yurt içi ulaşım, güvenlik malzemesi giderleri için 9.000 ABD Doları finansal destek sağladı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi