enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2472
EURO
34,8440
ALTIN
2.422,02
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
27°C
Adıyaman
27°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Tıtanıc Hotels’de bayram coşkusu

Tıtanıc Hotels’de bayram coşkusu
REKLAM ALANI
23.03.2024
0
A+
A-

Titanic Hotels renkli bayram programı ile bahara merhaba diyor. Titanic Deluxe Golf Belek’te 10 Nisan Çarşamba akşamı Gökhan Tepe, 11 Nisan Perşembe akşamı Volkan Konak, 12 Nisan Cuma akşamı da Candan Erçetin konserleri yer alıyor. Titanic Luxury Collection Bodrum ise bayramın ilk gününü Enbe Orkestrası ile karşılıyor.

featured

Tıtanıc Hotels’de bayram coşkusu

Eğlenceli bayram programının yanı sıra uluslararası ve ödüllü şeflerin de yer aldığı mutfak ekipleri tarafından taze bahar lezzetleri ile özenle hazırlanan TITANIC HOTELS’in tescilli sofraları bayramda ayrı bir lezzet şölenine dönüşüyor. Bayramı hem kaliteli müzik hem de kaliteli tatlarla geçirmek isteyenlere eşsiz bir fırsat sunuluyor.

Çocuklarınızla geçireceğiniz güvenli bir bayram tatili için oyun ve atölyeler ile zenginleşen çocuk kulüplerinde minik misafirleri yeni bir heyecan, yeni maceralar ve yeni keşifler bekliyor. Üstelik gece 02:00’ye kadar hizmet veren çocuk kulüpleri ailelere rahat bir nefes aldırıyor. Çocuklara özel restoran bölümünde farklı, eğlenceli ve bir o kadar da lezzetli menülerle en değerli misafirler tabaklarını renklendirip, öğünlerini birer vitamin deposuna dönüştürüyor. Bayram programınızı henüz yapmadıysanız keyif ve eğlence dolu programlarla TITANIC HOTELS’de tatilinizi unutulmaz anılarla geçirmeye davet ediyor.

Tıtanıc Hotels’de bayram coşkusu

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi