enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

TİMBİR’den Telif Hakları Genel Müdürü Yılmaz’a ziyaret

TİMBİR’den Telif Hakları Genel Müdürü Yılmaz’a ziyaret
REKLAM ALANI
26.03.2024
0
A+
A-

TİMBİR’den Telif Hakları Genel Müdürü Yılmaz’a ziyaret

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, şubat ayında yayınlanan kararname ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü’ne atanan Erkin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Dr. Basa, sivil toplum ve İnternet medyası alanında yürüttükleri projeleri anlattı. Telif Hakları Genel Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde olmayı arzuladıklarını kaydeden Dr. Basa, yeni görevinde Yılmaz’a başarılar diledi.

Telif Hakları Genel Müdürü Erkin Yılmaz da ziyaretlerinden dolayı Dr. Basa’ya teşekkür etti.

SİNEMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YAPTI

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın deneyimli bürokratlarından Erkin Yılmaz daha öncede Sinema Genel Müdürlüğü görevinde bulunmuştu. Yılmaz, şubat ayında yayınlanan Kararname ile Telif Hakları Genel Müdürü olarak atandı.

BAKAN ERSOY’LA TURİZM GELİRLERİ ARTIYOR

Öte yandan sektördeki tecrübesiyle, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve ekibi ile paydaşların çalışmaları sayesinde Türkiye, 2023 yılında 54.3 milyar dolar turizm geliri ve 56.7 milyon turist sayısı ile turizmde pandemi öncesi 2019 seviyelerini geride bırakarak yeni rekora ulaştı. Türkiye’nin 2024 hedefi ise 60 milyon ziyaretçi ve 60 milyar dolar turizm geliri olarak açıklandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi