SİVAS-BHA
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) heyeti, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO)’nı ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede dijitalleşme, iş dünyasındaki dönüşüm süreci ve internet medyasının geleceği masaya yatırıldı.
STSO Yönetim Kurulu Üyesi Barış Çiftçi, iş dünyasının dijitalleşme ile birlikte yeniden şekillendiğini belirterek,
“Dijitalleşme artık olmazsa olmazlarımızdan. Avantajları olduğu kadar dezavantajları da var. Ancak bu sürece ayak uydurmadan ayakta kalmak zorlaşıyor” dedi.
Ziyarette konuşan TİMBİR Genel Başkanı Süleyman Basa ise dijital medya alanında nitelik, liyakat ve içerik kalitesi vurgusu yaptı:
“Dijital medyada vasatla liyakatin ayrılması gerekiyor. Kaliteli yayıncılık ve etik değerler korunmalı. İnternet medyasında kazanımlar hassasiyetle geliştirilmelidir,” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, karşılıklı iş birliği mesajları ve dijital dönüşüm sürecinde ortak çalışma temennileriyle sona erdi.