enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4281
EURO
34,8195
ALTIN
2.430,39
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
27°C
Adıyaman
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

TİMBİR’den KKTC Yayın Yüksek Kurulu’na ziyaret

TİMBİR’den KKTC Yayın Yüksek Kurulu’na ziyaret
REKLAM ALANI
08.03.2024
0
A+
A-

TİMBİR’den KKTC Yayın Yüksek Kurulu’na ziyaret

BHA

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği heyeti, yurt içi ve yurt dışı temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda; TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, TİMBİR Başkan Vekili Av. Cüneyd Altıparmak, TİMBİR Danışma Kurulu ve Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları Derneği Başkanı Veysel Cıncık, Birlik Haber Ajansı Genel Müdürü (BHA) Muhammet Kaçar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne resmi ziyaret gerçekleştirdi.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve beraberindeki heyet ile TİMBİR Yüksek İstişare Kurulu üyesi, Kıbrıs Genç TV Kurucu Başkanı Ertan Birinci başkent Lefkoşa’da, KKTC Yayın Yüksek Kurulu’nu ziyaret etti.

TİMBİR heyetini KKTC Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Feyzi Hansel ve kurul üyeleri karşıladı.

Görüşmede Dr. Basa, TİMBİR’in kuruluşu, Türkiye ve 25 ülkede sürdürülen projeler ve faaliyetler ile Türk toplumuna ilişkin dezenformasyonun önlenmesine dair yürütülen çalışmaları anlattı, KKTC Yayın Yüksek Kurulu ile işbirliği içerisinde olmayı arzu ettiklerini kaydetti.

KKTC Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Feyzi Hansel ise TİMBİR heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Hansel, kısa adı YYK olan Yayın Yüksek Kurulu’nun ülkedeki radyo ve televizyonların faaliyetlerini düzenlemek ve denetlemekle yükümlü bir kamu kurumu olarak 21 Temmuz 1997 yılında kurulduğunu belirtti.

YYK Başkanı Hansel, TİMBİR ile işbirliği içerisinde olmak istediklerini belirtti, ziyaretleri için TİMBİR heyetine teşekkür etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi