enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

TİMBİR’den Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu’ya ziyaret

TİMBİR’den Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu’ya ziyaret
REKLAM ALANI
29.01.2024
0
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği ziyaretlerini sürdürüyor. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Yönetim Kurulu Üyeleri Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Başkanı Menderes Demir, Muammer Bostan, Abdurrahman Aksu, Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar, TİMBİR Danışıma Kurulu Üyesi Fatih Tüten ile TİMBİR Üyesi Ali Akgün ile birlikte Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu ile bir araya geldi.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, faaliyetleri ve yürütülen projeler hakkında bilgi verdiği Bakan Yardımcısı Dr. Mumcu’ya, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile iş birliği içerisinde projeleri hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu da, kültür ve turizm alanında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdiği heyete ziyaretleri için teşekkür etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi