enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

TİMBİR ve BHA’dan İzmir Radyo Ege ve Son Mühür Gazetesi’ne ziyaret

TİMBİR ve BHA’dan İzmir Radyo Ege ve Son Mühür Gazetesi’ne ziyaret
REKLAM ALANI
14.02.2024
0
A+
A-

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkan Vekili Rıfat Said ile Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar, İzmir’de internet haber sitesi, gazete, televizyon ve radyo alanında yayıncılık faaliyetlerini sürdüren Kandemir Medya Grubu’nu ziyaret etti.

featured

TİMBİR Genel Başkan Vekili Rıfat Said ile BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar’ı, Radyo Ege ve Son Mühür Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Hakan Kandemir ile Genel Yayın Yönetmeni Tunç Erciyas karşıladı. Yayıncılık faaliyetleri hakkında bilgi veren Kandemir, TİMBİR ve BHA ile işbirliği içerisinde olmayı arzu ettiklerini söyledi.

TİMBİR Genel Başkan Vekili Rıfat Said ise Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan TİMBİR’in internet medyası alanında önemli projeler ve çalışmalar yürüttüğünü belirterek işbirliklerine açık olduklarını kaydetti.

BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar da ajansın 81 il ve 23 ülkede haber koordinasyonu sağlayarak Türkiye’nin önemli bir haber ağı olduğuna dikkat çekti. İnternet medyasına içerik desteği sağladıklarını vurgulayan Kaçar, Son Mühür Gazetesi ve internet haber sitesi ile birlikte çalışmaktan dolayı mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Radyo Ege ve Son Mühür Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Hakan Kandemir ziyaretlerinden dolayı Said ve Kaçar’a teşekkür etti.

TİMBİR ve BHA’dan İzmir Radyo Ege ve Son Mühür Gazetesi’ne ziyaret

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi