enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5125
EURO
34,8747
ALTIN
2.440,45
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

TİMBİR Başkan Vekili, Avukat Cüneyd Altıparmak aday adayı oldu

TİMBİR Başkan Vekili, Avukat Cüneyd Altıparmak aday adayı oldu
REKLAM ALANI
17.12.2023
0
A+
A-

TİMBİR Başkan Vekili, Avukat Cüneyt Altıparmak aday adayı oldu

TİMBİR Başkan Vekili, Avukat-Arabulucu Cüneyd Altıparmak aday adaylığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

Altıparmak’ın açıklaması şöyle;

“Değerli Dostlar;

2024 yerel seçimleri için Ata toprağım, memleketim ve yurdum Şanlıurfa’dan Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için başvurumu yaptığımı ve yeni bir yola çıkmaya karar verdiğimi sizlere duyurmak istiyorum.

Yola çıkarken; Vatandaşımızın karar verme süreçlerine katılabileceği, vizyoner ve hizmet odaklı yönetim anlayışı geliştirmenin temel hedefim olacağını bilmenizi isterim.

Bu vesile ile; Attığım bu adımda desteklerinizi bekliyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda dün olduğu gibi bugün de alnımızın pak, hizmetlerimizin ak olmasını nasip etsin.

Öncelikle duanıza talibim…

Saygılarımla

Av. Cüneyd Altıparmak

CÜNEYD ALTIPARMAK KİMDİR?

Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Selçuk Üniversitesinde Kamu Hukukunda yüksek lisansını tamamladı. ABD’de William Mitchell College of Law’da bir süre eğitim aldı. TOBB Üniversitesinde işletme, Maharashtra National Law University’de “Course in International Arbitration” eğitimi aldı. AİHM, Avrupa Konseyi, Uluslararası Ceza Mahkemesi, Berlin Üniversitesi, Hollanda Yüksek Yargı Organları, ABD Suprime Court, Capitol, Northeast, Harvard, Almanya Max Planck Ensitüsü, Frieburg Üniversitesini kapsayan bir dizi eğitim ve inceleme programlarına iştirak etti.

Kültür Varlıkları Koruma Kurulu üyeliği, Adalet Bakanlığı Bilim Komisyonu üyeliği yapmış olan Altıparmak halen, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Hukuk Müşaviri; İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu ve Türk İnternet Medya Birliği Başkan Vekili; Dijital Mağduriyet Merkezi Başkanıdır.

Hukukun çeşitli alanlarında yayınlanmış 10 kitabı, 100’ün üzerinde makalesi bulunmaktadır. Hukukun birçok alanı ile ilgili çalışmalar yürüten Altıparmak, son dönemde kentli hakları, dijital mağduriyet, e-katılım, yatırım hukuku, start-up, yapay zekâ, NFT, kitle fonlaması, dezenformasyonla mücadele, dijital haklar ve dijital telif, güvenli internet medyası gibi alanlarda çalışmalar yapmakta, kurumsal yapılar oluşturmaktadır.

Ulusal ve uluslararası yayın yapan gazete, dergi ve internet sitelerinde güncel durumları hukuk perspektifinden değerlendiren yazıları yayınlanmakta ve TV programlarına hukuki yorumları ile katkı sunmaktadır. Üniversitelerde misafir öğretim görevlisi olarak dersler; Barolar başta olmak üzere çeşitli kurumlarda “aktif avukatlık becerileri” eğitimleri vermektedir. Halen aktif olarak avukatlık ve arabuluculuk yapmakta, Barolar Birliği, TOBB Uyum, İSTAC, ODTAM gibi kurumlarda hakemlik konusunda çalışmalar yürütmektedir.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi