enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

TFF Temsilciler Kurulu, online eğitimlerine devam etti

TFF Temsilciler Kurulu, online eğitimlerine devam etti
REKLAM ALANI
27.11.2023
0
A+
A-

Temsilciler Kurulu Kasım ayı faaliyetleri kapsamında, 23 Kasım 2023 tarihinde Klasman ve Yeni Klasman Temsilcilerinin katılımı ile iki grup halinde Online eğitimini gerçekleştirildi. Toplantıda temsilcilerimizin müsabakalarda maksimum verimliliği sağlamak maksadı ile her birinin düşünce ve önerileri değerlendirilmek üzere alındı.

featured

TFF Temsilciler Kurulu, online eğitimlerine devam etti

Yapılan online eğitimde temsilciler ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.. Eğitime, Temsilciler Kurulu Başkanı Gökhan Özsavaş, Başkan Vekili Ahmet Hamdi Usta, Raportör Ertuğrul Arslan, Üyelerden Timuçin Başer, Burhan Cuci, Özlem Karadağ ve Süleyman Basa katıldı. Online Eğitimde Başkan ve üyelerin karşılıklı bilgi paylaşımının devamında Temsilci İşleri Koordinatörü Baki Şahin bugüne kadar oynanan maçlarda temsilcilik açısından görülen eksiklikler ve talimatlar ile ilgili bilgilendirme, Müdür Yardımcısı Sadık Yıldırım rapor hataları ile ilgili sunum yaptı. Kurul Başkanı Gökhan Özsavaş’ın değerlendirme ve talimatlara ilişkin kapanış konuşması ile online eğitimler sonlandırıldı.

TFF Temsilciler Kurulu, online eğitimlerine devam etti

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi