enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

TFF Malatya İl Hakem Kuruluna ‘geçmiş olsun’ ziyareti

TFF Malatya İl Hakem Kuruluna ‘geçmiş olsun’ ziyareti
REKLAM ALANI
12.12.2023
0
A+
A-

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı Türkiye Futbol Federasyonu Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Mutlu Dalbudak ve yönetimini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kayhan İNCEOĞLU – BHA / Malatya

Dün Türkiye Gündemini sarsan ve herkesten tepki çeken Ankaragücü ile Çaykur Rizespor’un 1-1 berabere kaldığı maç sonunda MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın, sahaya girerek karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler’e saldırarak darp etmesinden dolayı İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı” Hakemlerimizin Yanındayız, Şiddeti Kınıyoruz” mesajı verdi.

ŞİDDET ASLA KABUL EDİLEMEZ

Sporda yaşanan bu tür şiddet olaylarının kabul edilemez olduğunu belirten İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı “Dün yaşanan talihsiz olayda Ankaragücü ile Çaykur Rizespor’un 1-1 berabere kaldığı maç sonunda MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın, sahaya girerek karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler’e saldırarak darp etmesinin kabul edilir bir yanı yok. Şiddetin yeri sahalar değildir. Sahalar Savaş alanı da değildir. Her önüne gelen sahaya inerek karşılaşmayı yöneten Türk Hakemlerimize bu saygısızca hareketleri ve şiddeti yapamaz. Bugün Türkiye Futbol Federasyonu Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Mutlu Dalbudak ve yönetimini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Kendini ispat etmiş deneyimli Milli Hakemlerimizden Halil Umut Meler’e yapılan saldırının haklı yanı olmamakla birlikte kabul edilemez bir olay olarak Türk Spor tarihine kara bir leke olarak ta geçmiştir. Bu tüür hadiselerin son bulması ümidiyle Başta Mutlu Dalbudak Başkanıma, Yönetim Kuruluna ve saldırıya uğrayan Halil Umut Meler’e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.” dedi.

HAKEMLİK GÖNÜL İŞİ

Türkiye Futbol Federasyonu Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Mutlu Dalbudak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Hakemlik gönül işidir, Saldırılar tarihe kara bir leke olarak geçmiştir” dedi.

Başkan Dalbudak” İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı Sayın A. Erhan Yağlıcı’ya ve Yönetim Kurulu üyesi Erhan Demir’e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Hakemlik gönül işi. Hakem öyle kolay, kolay yetişmiyor. Severek yapılan çıkar amacı gütmeyen yağmur kar, çamur denmeden yaz, kış en ücra köşelere kadar gidilen ve maçların yapılmasını sağlayan bir olaydır hakemlik. Bugün Hakkari’ye, Şırnak’a kalkın gidip gezelim deseniz çoğu insan gitmez ama maç var müsabakada görevlisiniz dense seve, seve gidilir. İşte Hakemlikte böyle sevilerek yapılan gönülden olan bir iştir. Dün Türkiye talihsiz bir şiddet olayına şahit oldu. Ankaragücü ile Çaykur Rizespor’un 1-1 berabere kaldığı maç sonunda MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın, sahaya girerek karşılaşmanın hakemi Sayın Halil Umut Meler’e saldırarak darp etmesinin kabul edilir bir yanı yok. Hele de Spor’da şiddetin anlaşılır bir durumu da olamaz. Şiddet bir çözüm noktası da değildir. Büyük fedakarlıklarla maç müsabakasını yöneten Sayın Halil Umut Meler’e geçmiş olsun diyerek acil şifalar diliyoruz. Şiddet olayını gerçekleştirenlerin Türk adaleti önünde hak ettikleri cezayı almaları en büyük arzumuz. “

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi