enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3666
EURO
34,7905
ALTIN
2.442,39
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Teşekkür Çiçekleri Yerine Spora Destek Olun

Teşekkür Çiçekleri Yerine Spora Destek Olun
REKLAM ALANI
05.04.2024
0
A+
A-

Hopa’nın yeni Belediye Başkanı olarak seçilen Utku Cihan, tebrik amacıyla kendisine gönderilmek istenen çiçeklerin yerine, gençleri spora teşvik etmek amacıyla Artvin Hopaspor ve Hopa Voleybol Spor Kulüplerine bağış yapılmasını talep etti.

featured

Teşekkür Çiçekleri Yerine Spora Destek Olun

ARTVİN-BHA

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Hopa Belediye Başkanı olarak seçilen Utku Cihan, kendisine yönelik tebrikler için planlanan çiçek harcamalarının yerine, gençlerin spor faaliyetlerine katılımını artıracak ve onların fiziksel ile sosyal gelişimlerine katkıda bulunacak bir yönlendirmede bulundu.

Cihan, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Seçim sürecinde göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve destek için teşekkür ederim. Ancak, tebrik amaçlı bana gönderilecek çiçeklerin yerine, gençlerimizin daha iyi koşullarda spor yapabilmeleri ve yeteneklerini geliştirebilmeleri adına, yerel spor kulüplerimize destek olmak oldukça önemli. Sizlerden ricam bana çiçek göndermek yerine Hopa’mızın gençlerinin spora katılımlarını desteklemek için Artvin Hopaspor ve Hopa Voleybol Spor kulüplerimize bağışta bulunmanızdır. Bu şekilde, gençlerimizin daha sağlıklı ve aktif bir yaşam sürdürmelerine katkıda bulunabiliriz” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar tarafından büyük takdir toplayan çağrı sosyal medyada da geniş yankı buldu. Vatandaşlar, yeni seçilen belediye başkanının bu anlamlı tutumunu destekleyerek, gençlerin sporla iç içe bir hayat sürmelerinin öneminin altını çizdi.

Artvin Hopaspor ve Hopa Voleybol Spor kulüpleri adına yapılan açıklamada, Başkan Cihan’ın bu çağrısının, kulüplere yeni destekler getireceği ve genç sporcuların gelişimine katkı sağlayacağı belirtildi. Kulüp yetkilileri, bu tür desteklerin, gençlerin spora olan ilgisini artıracağını ve yeteneklerini daha da geliştirmelerine olanak tanıyacağını ifade etti.

Utku Cihan’ın, Hopa Belediye Başkanı olarak seçilmesinin ardından yaptığı bu anlamlı çağrı, toplumun genç kesimine ve sporun gelişimine verdiği önemi gözler önüne seriyor.

Bu tür girişimlerin, gençlerin hem fiziksel hem de sosyal gelişimine katkıda bulunması ve onları daha sağlıklı bir yaşam tarzına yönlendirmesi açısından büyük önem taşıdığı belirtiliyor.

Editör: Editör Masası

Teşekkür Çiçekleri Yerine Spora Destek Olun

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi