enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4208
EURO
34,6292
ALTIN
2.494,86
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

TBMM BAŞKANVEKİLİ AYDIN ” YOLUMUZ MİLLET YOLUDUR”

TBMM BAŞKANVEKİLİ AYDIN ” YOLUMUZ MİLLET YOLUDUR”
REKLAM ALANI
13.01.2017
0
A+
A-

AHMET AYDINTBMM Başkanvekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Bir Gazetede Hakkındaki İddiaları Yalanladı.

Adına köşe yazısı denen yazılarla, gazete sütunlarında iftira ve yalan tellallığı yapılması ne büyük bir ayıptır. Düzenlenen kurgunun zamanlanması ne büyük bir tesadüftür. TBMM’de anayasa görüşmelerinin yapıldığı haftada ve benim meclis başkanvekili olarak görev yaptığım ana denk gelmeside ne manidardır!

Demek ki bu görüşmelerde birilerine ne kadar zarar vermişiz birilerinin ne kadar canını sıkmışız, birilerinin ne kadar canını acıtmışız. Akılla, fikirle, siyasetle, hayâ ve terbiye ile baş edemeyeceklerini anlayınca o birileri ne büyük bir boşluğa düşmüşler. Yazıklar olsun, yazık çok yazık!

Köşe yazısı diye yazılanlar, hiçbir dayanağı olmayan tamamen siyaseten kayıplarını bertaraf etmek için şuursuz ve kendinden geçmişçesine atılan iftiralar, tamamen TBMM’deki hukua dayalı tutumumu temel alarak kurgulananlar, adeta bir yalanlar kompozisyonu şeklinde oluşturulmak istenenler karşısında ne kadar doğru ve hayırlı bir iş yaptığımızı bir kez daha görüyorum.

Aslında karakteri ve hayatı şer üstüne, yalan üstüne bina olmuş müfterilere cevap vermek bile fikri ve duruşu belli olana, hayatı ve safı her zaman daim olana bir züldür. Lakin buradan kendilerine siyaseten kazanç sağlayacağını sananlara da milleti kandırmamaları için karşılarında durmakta milletin bize verdiği en asli görevdir.

Buradan bir kez daha tekrarlıyorum ki, FETÖ teröristbaşı ile hayatımın hiçbir dönemin bırakın birini tanıştırmayı, yakından ve uzaktan dahi bile görmemiş olmama rağmen, yıllardır çizgisini dürüstlük üstüne kurmuş basın mensuplarını tenzih ederek ifade etmek isterim ki, bu yazılanlar gazetecilik ahlakının hiçbir yerinde yoktur. Basın ahlak ve kuralları ayaklar altına alınarak yazılanların amacı sadece ve sadece TBMM Genel Kurulundaki tutumuma karşı ihtiras dolu siyasetlerini temel alarak meseleleri bambaşka mecralara taşımaktan ibarettir.

Aziz milletim bir kez daha bilsin ki, bu çırpınışları ve içten içe çürümüşlüğün verdiği bu hezeyanlar ne siyasi ahlakımıza ne de geçmişten bugüne gelen ve hiçbir dönemde yalpalamayan herhangi bir yan yola sapmayan, yolumuza bir çakıl taşı kadar dahi zarar vermeyecektir. Şahsımla alakalı iddia ve suçlamalara karşı hukuki olarak gerekli her türlü işlemin tarafımca yapılacağını da kamuoyuna saygıyla sunarım.

Yolumuz Milletin Yoludur!
Davamız Hak Davadır!

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi