enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5870
EURO
34,7196
ALTIN
2.498,90
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

TBMM BAŞKANVEKİLİ AYDIN KAHTA’DA

12.03.2017
0
A+
A-

TBMM Başkanvekili Adıyaman Milletvekili Av. Ahmet Aydın Samsat Depreminin Hasar Raporu ve İstişare Toplantısı Yapıldı.

Kahta Kültür Turizm Konferans Salonda saat 14:00 da gerçekleşen Toplantıya TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, çevre şehircilik il müdürü, Özel İdare il müdürü , Ak Parti ilçe başkanı Engin Akel, Muhtarlar,  ve Vatandaşlar katıldı.

Çevre Şehircilik İl Müdürü; 

” Samsat’ta hasar tespitini yaptık. Kahta’da da müracaat eden köylere ekiplerimiz gidecekler. Heyetlerimize müracaatı olmayanlar varsa dahi hasarlı depremzedeler başvurularını yapabilirler. Deprem tespitler bir ay askıda kalacak. Hasarlı olanlar müracaat edebilirler” ifadelerini kullandı.

Kurum amirleri 2016 yılında Kahta’da yapılan çalışmalar hakkında sunumlar yaptı.

 

TBMM Başkanvekili Aydın: ” Kahta Şehircilik konusunda da en iyisini hakediyor.”

” Eğitimde istediğimiz seviyeye geliyoruz inşallah. Kahta 2 Liseden 18 liseye çıktı eğitimde ikili Eğitimi bitiriyoruz. Kahta’ya İbrahim Halil Ziyaret Mesire alanı yapacağız. Vatandaşlarımız ailecek gidip dinlenecekler.

Kahta’ya Özel Diş Hastanesi yapacağız” 

Yeni dış Hastanesini eski belediye binamızın yerine yapmayı düşünüyoruz. Eski çarşıyı canlandıracağız, Ulu Camisi açıldı ama önündeki dükanların sahipleriyle konuştuk çok eski dükkanları yıkıp daha da güzelleştireceğiz inşallah.

Adıyaman’a hızlı tren getireceğiz. 

Nissibi Köprüsünü yaptık her yol Kahtaya çıkacak dedik hamdolsun  hükümetimizin destekleriyle başarıyoruz.  370 milyon harcayıp 51 km’lik yolu 41 km’ye düşürüyoruz. Kahta – Adıyaman – Gölbaşı arasındaki yolu 200 milyon harcayıp sıcak asfalt yapacağız.

Kahta’da seçilen atanan hepimiz bu halkın hizmetkarı olacağız. 

Nerede iyi bir proje varsa onu bu milletin hizmetine getireceğiz. Bütün bu hizmetleri yapabilmemiz için istikrarlı, güçlü hükümetin olması gerekiyor.

Güçlü Bir Türkiye İstemiyorlar, Türkiye artık kendi göbeğini kendi kesiyor “

Avrupalıların bu yaptıkları neden? Çünkü  güçlü Türkiye istemedikleri için. Onların kapılarında titreyen bir Türkiye istiyorlar.

Hollanda’nın Yaptığının  Hiçbir İzahı Yok

Dün akşam hepiniz Hollanda’yı gördünüz neler yaptılar. Arakanda, Somalide ölenler kendilerinden olsaydı böyle mi davranırlardı. Bunların futbol takımları bile başka yerlerden getirdikleri sömürgeciler. Onlar İstanbulda bir Müslüman ülkesini hazmedemiyorlar.

Sizin ne itleriniz ne atlarınız birşey yapamayacak

Söz’de  kararında millet’te olduğu bir döneme giriyoruz. Eğer bizler çocuklarımıza daha güçlü bir devlet bırakmak istiyorsak Referandumda EVET demek zorundayız.

16 Nisan’da Kahta’dan tarihi başarı bekliyorum. Allah bizlere depremler , afetler yaşatmasın inşallah” dedi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi