enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3835
EURO
35,0525
ALTIN
2.326,19
BIST
9.098,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C

TBMM BAŞKANVEKİLİ AYDIN,KAHTA’DA BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERDİ.

25.06.2017
0
A+
A-

Kahta Hükümet Konağında Bayramlaşma Programı Düzenlendi.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahi̇m Halil Fırat, Kahta kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta belediye başkanı Abdurrahman Toprak , il genel meclisi başkanı, üyeleri , AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel , kurum amirleri, partililer,  STK temsilcileri ve halk katıldı.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın , ‘ Birlik beraberlik ve kardeşlik mesajları verdiği konuşmasında;

” Allah’ın rahmeti bereketi hepimizin üzerine olsun bayramımız mübarek olsun. Rabbim bayramı ve bundan sonraki günleride bayram tadında geçirmeyi nasip etsin. Ramazanı geride bıraktık Allah’ın bizlere olan ikramı bayramı hep  birlikte yaşıyoruz. Unutmamamız gereken dünyanın  her tarafında neden hep müslümanlar eziliyor zulüm görüyor? Bunu hiç unutmamamız gerekir. Eğer Suriye Halkı müslüman değilde hiristiyan olsaydı Musevi olsaydı dünya böyle mi davranırdı? Başka bir etnik gruba ait olsaydı acaba bu zulüm onlara reva görülür müydü? Ölen bir hayvan için ortalığı ayağa kaldıran Avrupa müslümanlar ölünce neden sesini çıkarmıyor? Neden kör ve sağırları oynuyor? Neden oradaki sorunun çözümü için düğmeye basmıyor? Bunu çok iyi görmemiz gerekiyor. Zengin müreffeh ülkelerle ilişkileri görüyorsunuz. Baktığımızda Petrol rezervleri olanlara nasıl müdahale ediyor , zengin madenleri olanlara nasıl mücadele ediyor  ama hiçbir şeyi olmayan sadece insan olan o topraklara bırakın müdahale etmeyi zulmü körüklüyorlar. Terör örgütlerine her türlü silah veriyorlar terör örgütlerine alan açıyorlar. 600 binin 700 binin üzerinde insan öldü.

AKDENİZ KAN GÖLÜNE DÖNDÜ…

Akdeniz kan gölüne döndü, sahillerinde cansız çocuk cesetleri sahile vururken vicdansaları hiç mi sızlamadı. Neden bu hale geldik, biz müslümanların hiç mi kabahati yok suçu yok. Rabbimizin bize emrettiği ”  Müminler  kardeştir o halde kardeşlerin arasını düzeltiniz” ayetine göre hareket etmiyoruz. İslamın diğer barış kaidelerine göre hareket etmiyoruz. Neyi paylamıyoruz neden anlaşamıyoruz. Müslümanlar olarak çok daha akıllı olmak zorundayız. Barış içerisinde hayatımızı idame ettirmek zorundayız. ”  şeklinde konuştu.

Daha sonra  toplu bayramlaşma sonrasında resmî kurumlara bayram ziyaretine geçildi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi