enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4337
EURO
34,5931
ALTIN
2.384,21
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
22°C
Adıyaman
22°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bahreyn ve BAE Yolcusu

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bahreyn ve BAE Yolcusu
REKLAM ALANI
28.01.2024
0
A+
A-

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, BAHREYN VE BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ’Nİ ZİYARET EDECEK

TBMM Başkanı Kurtulmuş’un, Bahreyn ve BAE ziyaretlerinde söz konusu ülkelerle ikili ve parlamentolar arası ilişkileri ele alması, küresel ve bölgesel konularda görüş alışverişinde bulunması bekleniyor.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, yarın ilk olarak Bahreyn’in başkenti Manama’da Bahreyn Temsilciler Meclisi Başkanı Ahmed Al Musalam, Bahreyn Şura Meclisi Başkanı Ali bin Saleh Al Saleh ve Bahreyn Veliaht Prensi ve Başbakan Selman bin Hamed İsa Al Halife ile görüşme gerçekleştirecek.

Kurtulmuş’un, Bahreyn Kralı Hamed bin İsa Al Halife tarafından kabul edilmesi ve söz konusu kabulde küresel ve bölgesel konulara ilişkin fikir alışverişinde bulunulması öngörülüyor.

– BAE ziyareti

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bahreyn ziyaretinin ardından geçeceği BAE’nin başkenti Abu Dabi’de de ilk olarak Wahat Al Karama Şehitliği’ni ziyaret edecek.

Kurtulmuş, BAE Federal Ulusal Konsey’de BAE Federal Ulusal Konseyi Başkanı Saqr Ghobash ile görüşecek, onuruna verilecek davete katılacak.

Kurtulmuş’un, BAE Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan tarafından da kabul edilmesi karşılıklı görüş alışverişinde bulunması öngörülüyor.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi