enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5258
EURO
34,9605
ALTIN
2.434,74
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
27°C
Adıyaman
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Tatilin son gününde gönüllerince eğlendiler

Tatilin son gününde gönüllerince eğlendiler
REKLAM ALANI
05.02.2024
0
A+
A-

Muş Valisi Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır, Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklar için Güzeldağ Kayak Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı.

Çocuklarla oyunlar oynayan Vali Çakır, “Sömestr tatilinin son gününde güzel bir etkinlik yaptık. Çocuklarımızla beraber kızaklarla kaydık” dedi….

MİAHABER-BHA

Muş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle Güzeldağ Kayak Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, Çocuk Evleri Sitesi’nde koruma ve bakım altında bulunan çocuklar, sömestr tatilinin son gününde eğlenceli dakikalar yaşadı. Güzeldağ Kayak Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte çocuklar, kızaklarla kayarak karın keyfini çıkardı.

SICACIK ÇAY İÇTİLER

Etkinliğe Vali Avni Çakır ve eşi Bahar Çakır, Vali yardımcıları Cihat Abukan ile Mustafa Batuhan Alpboğa ve eşleri de katıldı. Hafta sonunu kayak merkezinde geçiren vatandaşları, kayakseverler ve çocuklar ile bir araya gelen Vali Çakır ve eşi Bahar Çakır, onlarla sohbet edip, çay içti.

“HERKESİ DAVET EDİYORUM”

Çocukların moral depolaması için etkinlik düzenlediklerini belirten Vali Çakır, “Sömestr tatilinin son gününde güzel bir etkinlik yaptık. Çocuklarımızla beraber kızaklarla kaydık ve güzel havanın tadını çıkardık. Çocuklarımızla beraber yemek yedik. İkinci yarıyıla da onları bomba gibi hazırlamış olacağız. Güzeldağ Kayak Merkezi bölgedeki ulaşım imkânının kolaylığı ile şehir merkezin hemen yanında. Şu anda kar yüksekliği yaklaşık 50 santim civarındadır. Herkesi kayak merkezine davet ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi