enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

‘Tarihi İskele Binası’ EMITT Fuarının gözdesi

‘Tarihi İskele Binası’ EMITT Fuarının gözdesi
REKLAM ALANI
07.02.2024
0
A+
A-
Tarihi Iskele Binasi Standi Fuarin Gozdesi 1
‘Tarihi İskele Binası’ Standı Fuarın Gözdesi

Bandırma, EMITT Fuarı’nda Öne Çıktı

Bandırma, dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında gösterilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın (EMITT) dikkatini çekti. İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen fuar, Bandırma’nın kendine özgü değerlerini ve turistik noktalarını tanıtmak için önemli bir platform sağladı.

Tarihi Iskele Binasi Standi Fuarin Gozdesi 2
‘Tarihi İskele Binası’ Standı Fuarın Gözdesi

“Biz bu yıl 4. kez EMITT’teyiz”

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, fuar alanında yaptığı konuşmada, kentin adını en iyi şekilde duyurmak ve bir marka haline getirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Başkan Tosun, “Bandırma’nın tanıtımıyla ilgili bizim dönemimizde çok önemli yol kat ettik. Buna sebep bu tür fuarlara katılıyoruz. Bandırma önemli bir sanayi, tarım, liman ve üniversite kenti ama bunun yanında da bir tarih ve kültür kenti. Bunların tanıtılmasında bazı eksiklikler olmuş. Biz bu yıl 4. kez EMITT’teyiz.” şeklinde konuştu.

Tarihi Iskele Binasi Standi Fuarin Gozdesi 3
‘Tarihi İskele Binası’ Standı Fuarın Gözdesi

“Bandırma çok kıymetli bir kent”

Başkan Tosun, Bandırma’nın tarihi ve doğasıyla önemli bir lokasyon olduğunu vurgulayarak, “Bandırma’nın adı, kurtuluş mücadelesinin başlangıcında Bandırma Vapuru ile anıldığı gibi, milli mücadelenin sonunda ise son kurşunun atılmasında da yer alır. Bandırma çok kıymetli bir kent. Aynı zamanda Bandırma’nın tarihi ve doğasıyla da önemli bir lokasyon. Kyzikos, Daskileion gibi antik kentler ve Kuş Cenneti Mili Parkı tanıtıma açık bir kent. Bizim bu fuarlara katılımımız ile Bandırma bilinir bir noktaya geldi,” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi