enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5286
EURO
34,9017
ALTIN
2.439,53
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Çok Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

SUSUZ KAHTA YOLSUZ GERGER

SUSUZ KAHTA YOLSUZ GERGER
REKLAM ALANI
13.11.2016
0
A+
A-

Değerli Kahtalı hemşehrilerim!

Kahta’da su akmiyor. Belediye bir bilgilendirme yapmamakta; ne internet sayfası üzerinden, ne hoparlörden, ne cami minaresinden!

Seksenli-doksanlı yıllarda, Ankara’dan Kahta’ya bir Hükümet yetkilisi geldiğinde, “Susuz Kahta, yolsuz Gerger” pankartı halkın en önünde gözükürdü. Halkın dilinde klişeleşmiş bir sözdü.

Doksanlı yıllarda Kahta’nın ova köylerine de su geldi, bu alanda gelişmeler oldu. Anlamakta güçlük çektiğim halen yıl 2016, yer Kahta, iki gündür sular akmıyor, vatandaş mağdur!

Malumunuz Kahta’mızın üç tarafı Baraj Gölü ile çevrili. Güneydoğu Toroslarının
su kaynakları Kahtamızın kuzeyinde.

90’lardan beri Kahta merkeze su gelecekti? Hani su nerede?

Tavsiyem; hitabet sanatıyla halkımızı etkilemeye çalışacaklarına, hizmetle hayırlara vesile olsunlar.

Biz Kahtalılar ne zaman muktedir, halktan yana, haktan yana, vizyon sahibi siyasetçilere kavuşacağız!

Kemal Kutlu

Not: Eğer Belediye yetkilileri su kesintisiyle ilgili ilan vermişlerse, lütfen bize de bildirsinler halkımızla paylaşalım.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi