enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3733
EURO
34,5831
ALTIN
2.381,24
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
24°C
Adıyaman
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Spor ayakkabıları “Umuda Yolculuk’la köy okullarındaki öğrencilerle buluşacak

Spor ayakkabıları “Umuda Yolculuk’la köy okullarındaki öğrencilerle buluşacak
REKLAM ALANI
18.04.2024
0
A+
A-

Spor ayakkabıları “Umuda Yolculuk’la köy okullarındaki öğrencilerle buluşacak

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi (MSSF), Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü, İletişim Fakültesi ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü işbirliğiyle düzenlenecek “Müzikle Umuda Yolculuk Projesi” konser programının lansman toplantısı, Rektörlük Senato Salonunda Rektör Prof.Dr. R.Cüneyt Erenoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda projenin amacı ve süreci hakkında bilgilendirmeler yapıldı. 27.04.2024 tarihinde saat 19:30’da İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde ÇOMÜ MSSF Orkestrası ve Çanakkale Barış Korosu tarafından gerçekleştirilecek olan “Müzikle Umuda Yolculuk” temalı konser kapsamında, köy okullarında öğrenim gören çocuklar için 28-42 numara kullanılmamış-yeni spor ayakkabılar toplanacak.

Toplanacak spor ayakkabıların dağıtımı Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğünün koordinasyonuyla gerçekleştirilecek.

ÇOMÜ Rektörü Prof.Dr. R. Cüneyt Erenoğu projeyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Bu projeyle birlikte Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak sosyal sorumluluk ve toplumsal katkı kavramlarına vermiş olduğumuz önem ortaya konmaktadır. Üniversitemiz  ile Çanakkale kamuoyunun, STK’ların ve kamu kurumlarının iş birliği sayesinde geleceğimizi temsil eden çocuklarımız için önemli bir faaliyet gerçekleştirilecektir. Bir başlangıç olarak gördüğümüz “Müzikle Umuda Yolculuk Projesi”ni önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz.”

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi