enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3763
EURO
34,7656
ALTIN
2.429,79
BIST
9.945,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Sokak ortasında kadın gazetecinin üzerine yürüdü ve tehdit etti – Birlik Haber Ajansı

Sokak ortasında kadın gazetecinin üzerine yürüdü ve tehdit etti – Birlik Haber Ajansı
REKLAM ALANI
21.01.2024
0
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Volkan Nallar, sokak ortasında kadın gazetecinin üzerine yürüdü ve tehdit etti.

TEKİRDAĞ-BHA

Geçtiğimiz günlerde Gazetemiz Pusula Gazetesi’ne Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Vahap Akay ve beraberindeki CHP İlçe Başkanı Ali Engin ile birlikte ziyarete gelen ancak maksadını açan ifadeleri hiç çekinmeden kullanan CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Volkan Nallar yaptığı kalitesiz sohbetten hiç ders çıkarmamış ki vukuatlarına vukuat eklemeye devam ediyor.

 

Bilmeyenler için paylaşayım aday adayı Volkan Nallar gazete ofisimize geldiğinde biz kendisinin seçim süreci ve olur da başkan seçilirse ne gibi projeleri olacağını dinlemeyi ve öğrenmeyi umarken kendisi bu konuların yanından bile geçmezken sevgili Vahap Akay’a da iki kelime konuşturmamıştır.

Nallar, Gazete ofisimizde Giresun’dan gelen Pusula Gazetesi imtiyaz sahibi Gazeteci Özkan Dikmen’e ve Eskişehir’den gelen Gazeteci Habibe Tilki’ye ‘’Siz başka şehirlerden bizim memleketimize geldiniz, bakın burada gazetecilik yapmanıza ben ve biz izin veriyoruz.

Özkan bey Trabzonspor bardağını kaldıracaksın buradan, Trabzonspor amblemin arkada Tekirdağspor amblemin önde duracak, başka şansınız yok bu memlekette’’ diyerek Özkan beyin şahsi eşyalarının yerini kalkıp değiştirdi. O anda ofisimizde bulunan herkes tarafından bu cümle duyulmuş bu tavır görülmüş durumdadır. Herkes şok olmuştur.

Haliyle kameralar yokken Tekirdağ’ın ağası paşası gibi konuşan, külhanbeyliğine belediye başkanlığından daha hevesli olan, başka şehirden gelmiş insanların çalışmasına izin veren merciiymiş gibi konuşabilme ukalalığında bulunan Nallar bu memleketin utanç kaynağıdır.

Bu memlekette Bayburt’tan, Erzurum’dan, Anadolu’nun çeşitli şehirlerinden pek çok insan mevcuttur, yaptıkları işler ve ticaret ile şehre katkısı olan vatandaşlardır. Volkan Nallar galiba sandığa sadece Tekirdağ doğumlu olanların gideceğini sanıyor!

Hemen hemen her gördüğümüz ortamda sürekli toplum arasında şehircilik ayrımı üzerine kaba espriler yapan Volkan Nallar kendini memleketin ağası, paşası gördüğünden midir nedir bu tavırlarına tüm uyarılara rağmen çeki düzen vermeyi red etmiştir.

Tüm bunlarla da yetinmeyen CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Volkan Nallar, Pusula Gazetemizin bulunduğu Yaşar Konak İş merkezi önünde iken Gazeteci Habibe Tilki’ye önce gözleri ile dik dik baktı sonrasında da Kadın Gazetecinin üzerine yürüdü ve ‘Hareketlerine dikkat et, seni çok fena yapacağım’ diyerek tehdit etti.

Kamera açık değilken külhanbeyi şeklindeki konuşmalarını Gazeteci Habibe Tilki ‘o halde kamerayı açayım buraya da söyle’ diyerek kamerasını açtı. Aday adayı Volkan Nallar hem cinsiyet üzerinden hem yerel basın açısından yakışık almayan cümleler söylemeye devam etti.

Gazeteci Habibe Tilki, gazeteye önceki gelişinde söylediği yukarıdaki üslupsuz mikro milliyetçi cümlelerini hatırlattığında ise Volkan Nallar daha da deliye döndü.

Yanında gezen CHP İl Yönetimi Sosyal Politikalar İl Başkan Yardımcısı Hülya Çetin ve çarşıda bulunan Çetin Perde’nin sahibi Hülya Çetin’in de eşi olan esnaf Alpay Çetin’den de destek alan Volkan Nallar, sokak ortasında kadın gazeteciye gözdağı verdi. Yanındaki çarşı esnaflarından Çetin Perde sahibi Alpay Çetin’de aynı şekilde Volkan Nallar’a uyarak üslupsuz konuşma biçimine girerek kadın gazeteci Habibe Tilki’ye fiziki temasta bulundu.

Uzun zamandır zaten görevini layığıyla yerine getiremediği için görevden alınması zaman zaman gündeme gelen CHP İl Yönetimi Sosyal Politikalar İl Başkan Yardımcısı Hülya Çetin’de Volkan Nallar’ı sakinleştirip alıp götürmesi gerekirken hemcinsi olan kadın gazeteciye ‘sen Volkan Nallar üzerinden prim kasmaya çalışıyorsun’ diyerek hakaret etti.

Yüzünüze söyledim buradan söyleyeyim biz basın emekçileri yaptığımız haberlerimiz, köşe yazılarımız ve dik duruşumuzla kimsenin üzerinden prim elde etme küçülmesine girmeyiz.

Ha burada ki şahıslar Volkan Nallar, Hülya Çetin ve Alpay Çetin karşılarındaki kişilerin yerel basın olduğunu unutup bir de yerel basını küçümseyen kendileri çok üst düzeyde, kendileri sayesinde yerel basının bir yere geleceğini ima ediyorlar. İşiniz düştüğünüzde koşarak geldiğiniz, işinize gelmediğinde küçük görüp tehdit ve hakaret ettiğiniz yerel basın sizin gibilere meydanı boş bırakmaz buna şüpheniz olmasın.

Gerçekten çok yazık. Yanlış kişiler yanlış mevkilerde olduğu sürece şehirler, toplumlar ne yazık ki ivme kazanamaz. Bu köşe yazımı kamuoyu ile paylaşıyorum ki olurda Volkan Nallar CHP’nin Süleymanpaşa adayı olursa sandığa gidecek vatandaş ak koyun kara koyun kim bilsinler. Yazımı CHP ve elimdeki fotoğraf ve videoları da hem CHP Genel Başkanlığı’na hem de Türkiye Cumhuriyeti Adaleti’ne teslim ederek gerekli şikayetleri gerçekleştireceğim.

Daha önceki yazımda da yazdığım gibi henüz başkan değil hiçbir şeyken böylesi kabadayı olan Volkan Nallar, başkan olsa demek bizi çarmıha gerecek. Ancak senden korkan sen gibi olsun Volkan Nallar. Bu topraklar, bu ülke hepimizin sen hiçbir yerin sahibi değilsin ben de kimseye güvenmiyorum sadece kendime yaslanıyorum bilgine.

Süleymanpaşa senin gibi bir belediye başkanı da hayal etmiyor ki zaten ne aday olacaksın ne başkan. Allah seni bu memleketin başına göreve getirmeyi nasip etmesin yoksa hoşuna gitmeyen her kişiye tehdit, biz Çebi’yiz imaları yaparak korkutma hikayelerini mi yaşatacaksın? Bunca yıldır babasının gölgesinde yaşam süren şimdi memleket sevdasına mı tutulmuş duy da inanma! Suyun öbür tarafına çıkınca annem Trabzonlu biz buralıyız, suyun bu tarafına gelince biz buralıyız çığırtkanlığı yapan boş beleş bir tutuma Vatandaşın ihtiyacı yok bilesin.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi