enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5168
EURO
34,7889
ALTIN
2.421,88
BIST
9.721,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Çok Bulutlu
29°C

Siyasetçi Ulubey Çelikhan’da vatandaşlarla ziyarette

Adıyaman’ın Çelikhan İlçesini ziyaret eden Siyasetçi-Yazar Fatma Ulubey, vatandaşlarla bir araya geldi.

Gün boyu ilçe gezisini sürdüren Fatma Ulubey, oda başkanları, esnafları ve taziye yerlerinin yanı sıra vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve sıkıntılarını dinledi.
İlçe ziyaretleri esnasında vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan ve 2015 yılında Cumhuriyet Halk Partisinde (CHP), aday olan Fatma Ulubey’e vatandaşlar destek sözü verdi.
Adıyaman’dan bir kadın milletvekilinin çıkması için Ulubey’e destek sözü verdiler.
Ziyarette vatandaşlar Ulubey’i çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek şunları söylediler:
“2019 yılı pandemi sonrası Ülkede aşırı artan fiyatlardan dolayı sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz ve ilçenin tek ekonomik geçim kaynağının tütündür. Tütünde her yıl kademeli bir şekilde fiyatının düştüğünü hatta 6 yıl önce sattıkları fiyattan satamıyoruz. Bu süre içerisinde çarşı ve pazarda her ürün en az 5 kat artarken bizim tütünün içinde bulunduğu durum tek kelimeyle bir facia diyebiliriz. Yüzyıllardır bu topraklarda ekilen atalarımızın bizlerin bu tütün ile hayatımızı sürdürürken maliyetinin aşırı artmasından dolayı artık tütünü dikemez ve tarlayı nadasa bırakacak noktaya gelmişiz. AK Parti hükümeti çözüm olarak bizlere tütün kooperatifini kurmamızı istediler ilçe halkı olarak bizlerde kooperatife destek verdik ve bütün tütünümüzü kooperatife vermemize rağmen 6 aydır tek kuruş para bizlere ödenmedi. Ağır vergiler kooperatifin iş yapmasına da engel oldu. Değil öğrenci okutmak, gençlerimizi evlendirmek, evimize ekmek götüremez duruma geldik”
Çiftçilerin sorunlarını dinleyen Siyasetçi Fatma Ulubey, ise şunları söyledi:
“Bu sıkıntıların çözümü için sandığı işaret ediyorum. Yapılacak olan ilk seçimle beraber bu hükümetin gideceğini ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) iktidarında da bütün Çiftçilerimizin rahat edeceğinden kimsenin kuşkusu olmasın”

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi