enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3910
EURO
34,7790
ALTIN
2.397,20
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
20°C
Adıyaman
20°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Açık
22°C

Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü destekledi, STK’lar projelerini medya ile kamuoyuna taşıyor

Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü destekledi, STK’lar projelerini medya ile kamuoyuna taşıyor
REKLAM ALANI
20.03.2024
0
A+
A-

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün destekleri ile Karadeniz Haber Ajansı Derneği ve Türk İnternet Medya Birliği’nin (TİMBİR) iş birliğinde düzenlenen “Sivil Toplum Medya Buluşmaları” programı, Trabzon, Aydın, Balıkesir, Erzincan, Gaziantep, Osmaniye ve Ankara’da düzenlendi.

Sivil toplum kuruluşları ile medyanın iletişiminin güçlendirilmesini amaçlayan ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programlarında alanında uzman sivil toplum kuruluşu yöneticileri, akademisyen, hukukçu ve gazeteciler “Sivil Toplum Örgütlerinin Dijital Kapasitesinin Geliştirilmesi”, “Sivil Toplum Kuruluşları Etkin Sosyal Medya Kullanımı”,  “Sivil Toplum Kuruluşları Basın, Medya İletişimi” ve “İnternet Ortamında Kişisel Verilerin Korunması ve Telif” konularında sunumlar gerçekleştirdi. Proje ile sivil toplum kuruluşları projelerini daha etkin şekilde medya aracılığı ile kamuoyu ile paylaşıyor.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün sivil toplum kuruluşlarını destekleyerek önemli projelerin hayata geçmesini sağladığını vurguladı. Dr. Basa, “Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, Türkiye’de STK’ların karar alma mekanizmalarına aktif katılımı, kurumsal yapılarının gelişimi, kamu-STK işbirliğinin geliştirilmesi, sosyal kültürel hayatta sivil toplum rolünün artırılması ve verdiği mali proje destekleri ile sivil toplum kuruluşlarımızın güçlenmesine büyük bir katkı vermektedir. Bu minvalde gerçekleştirdiğimiz “Sivil Toplum Medya Buluşmaları” projesi ile STK’ların bu misyonuna katkı sunmaya çalıştık. Projeyi gerçekleştirdiğimiz illerde STK’larımız medya ile daha güçlü bir iletişim kuruyor, projelerini kamuoyuna daha etkin bir şekilde anlatıyor” dedi.

Dr. Basa açıklamasını Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ederek tamamladı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi