enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2024
EURO
35,0064
ALTIN
2.518,50
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

“Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ 2’inci etabı başlıyor

“Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ 2’inci etabı başlıyor
REKLAM ALANI
10.05.2024
0
A+
A-

Sivil toplum kuruluşları ile medyanın iletişiminin güçlendirilmesini amaçlayan ve İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) tarafından düzenlenen ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programlarının Trabzon, Balıkesir, Aydın, Erzincan, Osmaniye, Gaziantep ve Ankara’da gerçekleştirilen ilk etabın ardından ikinci etabı başlıyor.

Programlar kapsamında Bitlis, Tekirdağ, Hatay, Denizli, Sinop, Aksaray ve Mardin’de gerçekleştirilecek Sivil Toplum Medya buluşmaları programlarında; Sivil Toplum Örgütlerinin Dijital Kapasitesinin Geliştirilmesi, Dijital İçerik Üretimi, Sivil Toplum Kuruluşları Etkin Sosyal Medya Kullanımı, Sivil Toplum Kuruluşları Basın, Medya İletişimi ve İnternet Ortamında Kişisel Verilerin Korunması ve Telif konularında sunumlar gerçekleştirilecek.

SİVİL TOPLUM, AKADEMİSYEN, HUKUK VE MEDYA TEMSİLCİLERİ SUNUMLAR YAPACAK

Sivil Toplum Medya Buluşmaları programlarına konuşmacı olarak; TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’nın yanı sıra, TİMBİR Genel Başkan Vekili, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Hukuk Danışmanı Av. Cüneyd Altıparmak, Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Zeybek ve illerdeki üniversitelerin akademisyenleri katılacak.

DR. BASA: SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ MEDYADA GÖRÜNÜRLÜĞÜ ARTIYOR

İMEF ve TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Sivil Toplum Medya Buluşmaları projesi ile sivil toplumun medyada daha görünür olmasına katkı sağladıklarını ifade etti. Projenin sivil toplum örgütlerinin çalışmalarını daha etkili bir şekilde tanıtabilmelerine olanak sağladığını kaydeden Dr. Basa, STK’ların toplumun mayası olduğuna dikkat çekti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi