enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,7682
EURO
35,0901
ALTIN
2.459,44
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
36°C
Adıyaman
36°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Açık
38°C
Salı Açık
38°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
39°C

Silivri takımları Çarşamba’yı kayıpsız geçti

Silivri takımları Çarşamba’yı kayıpsız geçti
REKLAM ALANI
23.05.2024
0
A+
A-

Beycilerspor Üstün’ü penaltı ile geçti ( 1 – 0 ). İkinci Amatör Küme ikinci grup temsilcimiz Beycilerspor, Üstün Futbol Kulübü’nü 18.dakikada Barkın’ın penaltı golü ile yendi.

featured






Silivri takımları Çarşamba’yı kayıpsız geçti

İst.Arena’nın zirve inadı : ( 7 – 0 ) İkinci grup’ta zirve yarışı veren temsilcimiz Gümüşpınarspor’u farklı yendi. Baran ve Kerem’in ikişer golüne Emirhan, Yusuf ve Mert’te katkı yaparak farklı skora imza attılar.
ORTAKÖYSPOR’A SEJAD’TAN HAYAT ÖPÜCÜĞÜ ( 1 – 1 ) İkinci grup’ta maç eksiği ile zirvede olan temsilcimiz Ortaköyspor, hakeme rağmen bir puanı bir topu da direkte patlayan Sejad’ın füzesi ile aldı. Oldukça stresli doksan dakika zaman zaman dururken, alınan bir puan temsilcimizi zirvede tuttu.
Maçların ayrıntıları ve fotoğrafları yarın www.degisimgazetesi.com.tr ve silivrimiz.com ‘da.

 

Silivri takımları Çarşamba’yı kayıpsız geçti


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi