enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5683
EURO
34,9289
ALTIN
2.425,54
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C

Sevilen Doktor Mehmet Salıcı İstifa etti

Sevilen Doktor Mehmet Salıcı İstifa etti
REKLAM ALANI

Severek çalıştığım Kahta Devlet Hastanesi’nden, onurla taşıdığım devlet memurluğundan daha büyük hizmetler yapmak, hayallerimi gerçekleştirmek amacıyla istifa kararı aldığımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Toplumdan bu yönde çok fazla talep olduğu iletiliyor, en sık gelen yakınma ise randevu bulunamaması. Toplumun isteklerine hangi alanda olursa olsun kulak vermek gerektiğini düşünüyorum. Bir hastama 2 dakika değil, 15-20 dk kaliteli hizmet sunmak istiyorum. Bunu da Kahta’daki, Adıyaman’daki her kadının fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum. Çok yoğun şartlarda çalıştığım için de en büyük hayalim olan köylerdeki, en ücra yerlerde yaşayan kadınlarımıza ulaşma konusunda, onlara kadın sağlığını anlatmakta zorluk çekiyordum. Artık bunlara vakit ayırmak istiyorum. Burda dile getiremeyeceğim birçok sebep mevcut, ancak çözümden yanayım.

Doğduğum büyüdüğüm, ayrı kaldığım sürece izlerini taşıdığım Kahta’mıza kısa süre içerisinde modern ve günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir kadın doğum kliniğini kazandıracağımı buradan bildirmek istiyorum. Ülkemizde kadın doğum alanındaki öncü klinikleri geziyor ve notlar alıyorum, nasıl daha iyisi Kahta’mızda ve Adıyaman’ımızda olabilir tüm gayretim bu yönde. Çalıştığım tüm mesai arkadaşlarımdan, doktoruna, beraber emek ve alın teri döktüğümüz bütün ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Not: İstifa sonrası yasal süre tamamlanana kadar ilk günkü heyecan ve istekle devlet hastanemizde hizmet etmeye devam edeceğim.

Saygı ve sevgilerimle
✍️?‍⚕️??
#Memleket #Adıyaman #Kahta #Gölbaşı #Besni #Gerger #Sincik #Tut #Çelikhan #Samsat #KadınDoğum #Doğum #Jinekolog #Doktor #Salıcı #Sağlık #Eğitim #Kitap #Yaşam #Sevgi #Psikoloji #Hayat

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi