enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2778
EURO
35,0121
ALTIN
2.475,78
BIST
10.539,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
30°C

Serhat Ardahanspor Palandöken Mesaisinde

Serhat Ardahanspor Palandöken Mesaisinde
REKLAM ALANI
07.12.2023
0
A+
A-

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Oynadığı son maçlarda üst üste aldığı galibiyetlerle yükselişe geçen Serhat Ardahanspor, devre arasını lider bitirmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hafta sonu Palandöken Belediyespor deplasmanına gidecek olan Serhat Ardahanspor’da morallerin yerinde olduğu gözlemlendi.

Takımın gidişatı hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Yusufalp Yılmaz; “Bu başarının en büyük nedeni inanmaktadır. Burada önemli olan inanmaktır hepimiz Ardahan sevdalısıyız. Dışarıda yaşayan Ardahanlılar olarak Ardahan ismini kullanırken Ardahan’a bir borcumuzun olduğunu düşünerek bu taşın altına elimi koydum. Ve şuna inanıyorum bu sene o sene diyerek şampiyon olacağız.  81 ilin içinden profesyonel ligde oynamayan tek il Ardahan’dır. Buna ek olarak Ardahan voleybol erkek takımını kurduk bu yeni bir projemiz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Ardahan’ı 3. Ligde göreceğiz bu sene. Şu anki hedefimiz ilk yarıyı lider bitirip ikinci yarıda transferle şampiyon olacağımıza inanıyorum. Halkımızdan tek ricam yanımızda olmaları ve bizlere inanmasıdır” dedi.

Kurumlardan destek beklediğini ifade eden Teknik Direktör Hakan Koçer ise şunları söyledi: “Bu hafta iyi çalıştık, zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Palandöken Belediyespor sahasında malubiyet almayan bir takım ama biz bu haftasonu iyi çalıştık. Mental ve psikolojik açıdan hiçbir sıkıtımız yok. Her şeyden önce aile olmak bu başarımızın sırrı. Her maç bizim için final bu saatten sonra rakibin kim olduğu önemli değil. İnşallah ilk yarıyı lider bitirip gruptan şampiyon çıkacağız. Şunu da açıkça söylemek istiyorum, tüm yük Yusuf Başkanın sırtında birazda mülki amirlerden destek bekliyoruz. Gerekli yerlere dilekçelerimizi yazdık ama bir cevap alamadık umarım şehrin takımına destek olurlar.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi