enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4325
EURO
34,6035
ALTIN
2.382,99
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
22°C
Adıyaman
22°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

Serhat Ardahanspor Arhavi’yi mağlup etti

Serhat Ardahanspor Arhavi’yi mağlup etti
REKLAM ALANI
05.02.2024
0
A+
A-

Serhat Ardahanspor Arhavi’yi mağlup etti

ARDAHAN–BHA

Bölgesel Amatör Ligi 10. Grupta yer alan Serhat Ardahanspor, ikinci yarıya galibiyetle başlayarak kendi evinde konuk ettiği Artvin temsilcisi Arhavi 08 Spor’u 2-0 mağlup etti.

2024/02/10465998241707058146.jpg

TİMUR KALESİNDE DEVLEŞTİ

Baştan sona üstün oynayan ekibimiz maçın 34. dakikasında Doğukan Akın’ın estetik golüyle öne geçti. Konuk ekip ilk yarının sonlarına doğru yakaladığı penaltı atışını Berkay Yılmaz’la gole çeviremedi. İkinci yarıya da etkili başlayan Serhat Ardahanspor karşısında atak geliştirmeye çalışan Arhavispor’a kalecimiz Timur Çakıroğulları  geçit vermedi. Maçın sonlarına doğru atak zerine atak geliştiren temsilcimiz, Sinan Biter’in kullandığı serbest vuruşunu Ali Göçmen filelerle buluşturarak skoru 2 – 0 yaptı.

TARAFTARLAR 90 DAKİKA BOYUNCA SUSMADI

Bu mücadele sadece sahadaki oyunla değil, protokol tribünündeki ünlü konuklarıyla da dikkat çekti. Ak Parti Milletvekili Kaan Koç, Ak Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar, Gençlik Spor İl Müdürü Ramazan Demir ve diğer kamu kurum temsilcileri ile sivil toplum temsilcileri maça renk kattı. Tribünlerde ise coşkulu taraftarlar, tezahüratlarıyla adeta bir futbol şöleni yaşatarak Başkan Yusuf Alp Yılmaz’a yoğun sevgi gösterisinde bulundular. Maç Ardahan TV YouTube kanalı ve diğer sosyal medya platformlarında canlı yayınlandı.

İKTİDAR VAR, MUHALEFET NEDEN YOK?

Öte yandan, maçın protokol tribününde sadece Ak Parti’den isimlerin yer alması, diğer siyasi partilerin temsilcilerinin olmaması dikkat çekti. Şehrin takımına destek verme konusundaki bu siyasi çeşitliliğin eksikliği, futbolun ötesinde bir tartışma konusu haline geldi. Taraftarlar ve kamuoyu, diğer siyasi partilerin de takıma olan ilgisini ve desteğini beklerken, başta CHP olmak üzere diğer partilerin karşılaşmada yer almaması farklı yorumlara neden oldu.

2024/02/20940397781707058141.jpg

BOĞALAR’IN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Bu zaferle birlikte Serhat Ardahan Spor, ligdeki şampiyonluk iddiasını sürdürürken, taraftarlarına da unutulmaz bir hafta sonu yaşattı. Maç sonrası futbolcular ve teknik ekip, bu önemli galibiyeti kutlamak için tribünlerle buluşarak sevinçlerini paylaştı. Bölgesel Amatör Ligi 10. Grupta ilk yarıyı 6 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet ile 22 puanla dördüncü sırada tamamlayan Teknik direktör Hakan Koçer yönetimindeki Serhat Ardahanspor, ikinci yarının ilk maçında Arhavi 08 Spor’u evinde 2 – 0 yenerek 25 puanla sıralamada ki yerini korudu. Bugün ki galibiyetle birlikte Boğalar’ın yenilmezlik serisi 11 maça çıktı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi