enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

Seçimden Sonra Kahta

Seçimden Sonra Kahta
REKLAM ALANI
05.04.2014
0
A+
A-

                                                  SEÇİMDEN SONRA KÂHTA

 

Kâhta Seçmeni Ne mesaj Verdi…

Kahta Halkı Tercihinde Haklı mı?…

Kahta Hakkettiğini Aldı mı?…

 

 

Her zaman herkes kazanmaz…

Her zaman herkes haklı değildir…

Her zaman herkesin dediği olmayabilir…

Bir yarıştır aslında seçimler…

 

AMA HER ZAMAN HERKES HALKIN SAĞDUYUSUNA SAYGI GÖSTERMEK MECBURİYETİNDEDİR…

Her şeyde olduğu gibi, her yarışın bir kazananı olur. İnsanlar ellerinden geleni yapmıştır ama yetmez ya da yetmeyebilir. Kazanma azmi veya hizmet aşkı, adına ne derseniz deyin artık. Sonuçta herkesin ortak amacı, yaşadığı yere hizmet etmek bir şeyler kazandırma çabası vardır. Bunu yaparken farklı argümanlar kullanılır. Gece gündüz demeden sabahlara kadar çalışırlar. Bazen farkında olarak bazen de farkında olmadan başkalarını kırarlar, üzerler. Buraya kadar her şey normal ve olabilirliği yüksek ihtimallerdir. Önemli olanda bundan sonrasıdır aslında.

Tercihlerde insanın önüne birkaç seçenek gelir. Ya yürüdüğün yolda birlikte olduğun, mücadele ettiğin arkadaşlarınla yola devam edersin ya da kendine farklı bambaşka bir güzergâh çizersin ve bunun gerektirdiği şekilde yürümeye devam edersin.

Seçimi kim kazanırsa kazansın bizlere düşen halkın teveccühüne mazhar olmuş kişi ve kişilere saygı duymak ve tebrik etmektir. Demokrasi bunu gerektirir.

Eski başkanımızın çalışmaları ortada elinden geldiğince Kâhta’ya bir şeyler kazandırdı. Şehrimize sunmuş olduğu yeniliklere ve başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Kâhta belediye başkanı olan Abdurrrahman Toprak’a da hayırlı olsun derken; İlçemizde yükselen hizmet çıtasını daha yukarılara çıkaracağını düşünüyoruz. Eski husumetleri ortadan kaldırmış bir başkan, Kâhta’mıza yep yeni, tertemiz bir dostluk sayfasını açmasını temenni ediyoruz.

 Kutlu Haber    KK-Kemal Kutlu

 

 

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi