enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Yağmurlu
15°C
Adıyaman
15°C
Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Açık
22°C
Çarşamba Açık
23°C

Samsunspor’un talihsiz kazası unutulmadı

Samsunspor’un talihsiz kazası unutulmadı
REKLAM ALANI
19.01.2024
0
A+
A-

Atakum Belediye Başkanı Av Cemil Deveci, 20 Ocak 1989 tarihinde yaşanan elim trafik kazasının yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Deveci, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Mehmet YAZICI / SAMSUN – BHA

“Bugün, Samsunspor’un tarihi bir acısını paylaşmanın ve birlikte yas tutmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. 20 Ocak 1989’da Malatyaspor maçına giden Samsunspor kafilesinin yaşadığı kaza futbol camiamızın ve şehrimizin kalbinde derin bir iz bıraktı. Bu elim kazada yitirdiğimiz Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomic ile otobüs şoförü Asım Özkan’ı rahmetle anıyoruz. Onlar, halen Atatürklü armanın renklerini taşıyan gurur kaynaklarımız.

Hepimizi derinden sarsan kazanın 35. yılında, şehrimizde ve tüm Türkiye’de bu acıyı bir kez daha hissediyoruz. Samsunspor’un bu zorlu süreçte gösterdiği birlik ve dayanışma ruhu, şehrimizin güçlü karakterini bir kez daha ortaya koyuyor. Unutmayalım ki, bu acı günlerde birbirimize destek olmak, sevgi ve saygıyla kenetlenmek en büyük güç kaynağımızdır.

Geçmişte yaşanan bu acı olayın yarattığı derin izi birlikte hissediyoruz ve bu duygu bizi güçlendirip geleceğe bakmamızı sağlıyor. Samsunspor camiamıza ve tüm şehrimize sabır ve güç diliyor, kaybettiklerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi