enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4175
EURO
34,8410
ALTIN
2.431,26
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Samsunlu Kick Boksçu Dünya 2.’si oldu

Samsunlu Kick Boksçu Dünya 2.’si oldu
REKLAM ALANI
29.11.2023
0
A+
A-

Samsunlu Kick Boksçu Dünya 2.’si oldu

Mehmet YAZICI / SAMSUN – BHA

17-26 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenen Kick Boks Dünya Şampiyonası’na 70 ülkeden 2000’e yakın katılımcı ile Portekiz’in Albufeira kentinde gerçekleşti. Kick Boks Dünya Şampiyonası’na Antrenörü Özgür Arlı yönetiminde hazırlanan Kick Boks’cu gümüş madalya ile kürsü alarak Türk Bayrağını dalgalandırdı.Dünya İkincisi olarak başarılarına bir yenisini ekleyen sporcu Devrim Aydın’ı Çarşamba Havalimanı’nda İlkadım Belediyesi Spor Kulübü Yetkilileri, Antrenör ve sporcu arkadaşları çiçeklerle karşılandı.

“Spora önem ve destek veren bir belediyeyiz”

Başarılı sporcu Devrim Aydın’ı tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Ülkemize, şehrimize ve ilçemize dünya ikinciliğini kazandıran Devrim kızımıza teşekkür ediyorum. Ülkemizi ve milletimizi başarısıyla ay yıldızlı bayrağımızı uluslararası arenada göndere çektiren sporcumuzla gurur duyduk. Belediye olarak spora önemli ve büyük destekler veren belediyeyiz. Spor, çocuk ve gençlerimiz için çok önemli. Bu sene uluslararası ve ulusal şampiyonalarda çok sayıda madalyalar aldık. Bu çok önemli bir başarıdır. Sporcumuzu yetiştiren antrenörleri, emek harcayan, destek olan ailesi ve herkesi kutluyorum” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi