enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3834
EURO
34,5786
ALTIN
2.387,33
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C

“Samsun heyecanla Cumhurbaşkanını bekliyor”

“Samsun heyecanla Cumhurbaşkanını bekliyor”
REKLAM ALANI
13.02.2024
0
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu,  Samsun Mitinginin tarihi bir buluşma olacağını belirterek, “Kuzeyin Merkezi Samsun’umuz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyor.” dedi.

Mehmet YAZICI / SAMSUN – BHA

Bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Ersan Aksu, Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüb Güler, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz, Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır ve Memur-Sen Konfederasyonu Samsun İl Temsilcisi Hamdi Yıldız’ı ziyaret ederek, tüm üyeleri ve ailelerini hep birlikte mitinge davet etti.

“Milli Mücadele meşalesinin ateşlendiği Samsun bir kez daha tarih yazmaya hazırlanıyor.” diyen Milletvekili Ersan Aksu; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Samsunumuza ve hemşerilerimize ayrı bir muhabbeti ve sevgisi var.

Hemşerilerimiz de, Sayın Cumhurbaşkanımıza tarihi 2023 seçimlerinde %65’in üzerinde destek vererek büyük sevgi ve muhabbetlerini gösterdiler. Oy veren veya bundan sonra vermeyi bekleyen tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Aziz hemşerilerimiz şimdi de mitingde bir araya gelmeyi çok büyük bir hasret ve heyecanla bekliyor. Başta Gazze olmak üzere mazlum ve mağdur coğrafyaların umudu, Dünya Liderimiz ile Samsun’umuza yakışır bir şekilde 15 Şubat 2024 Perşembe günü saat 14.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir coşku ve heyecanla buluşacağız. Hasretle beklediğimiz tarihi güne, muhteşem coşkuya tüm hemşerilerimizi davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi