enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2719
EURO
34,8481
ALTIN
2.435,66
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
27°C
Adıyaman
27°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
22°C
Pazar Çok Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Şampiyon Beşikdüzüspor

Şampiyon Beşikdüzüspor
REKLAM ALANI
15.02.2024
0
A+
A-

Şampiyon Beşikdüzüspor

Asım ÇAVDAR/ BHA-Trabzon

Son hafta mücadelesinde Beşikdüzü İlçe Stadı’nda Çaykaraspor’u konuk eden Beşikdüzüspor sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Beşikdüzüspor’u Çaykaraspor karşısında galibiyete taşıyan goller Ahmet Deniz Aşık(3), Mehmet Kahyaoğlu ve Muhammed Dilli’den geldi.

Beşikdüzüspor, Trabzon 2. Amatör küme B Grubu’nu sezonu lider kapattı. Böylelikle mavi beyazlı ekip 1. Amatör’e yükseldi.

“Küçük ailemizi büyüttük”

Beşikdüzüspor Başkanı Ferhat Aksoy şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün bizim günümüz. Şampiyon Beşikdüzü. Sizlerle birlikte var olduk. A takım seviyesinde sezonun son maçını oynadık. Şampiyon olduk çok heyecanlıyız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Destek olan herkes sağ olsun. Biz küçük ailemizi büyülttük. Kocaman bir aile olduk. Sonsuza denk sürecek. Kızımda seni sevecek Beşikdüzü” dedi.

“Daha yeni başlıyoruz”

Beşikdüzüspor Teknik Direktörü Salih Kaya, “İyi bir yapılanmanın sonucun emeklerimizin karşılığı ile buradaydık. Tüm Beşikdüzülülere, buraya gönül veren herkese bu şampiyonluk hayırlı olsun. Sonsuz teşekkürler. Hedefimizin en başta söylediğimiz gibi bu takımı göklere çıkartmaktı. Çok çalıştık. Büyük fedakârlıklar yaptık. Daha yeni başlıyoruz. Herkese teşekkürler. İnşallah 1. Amatörde amacımız Bal ligine yükselmek. Başarabileceğimize inanıyorum. O potansiyel burada var” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi