enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
19°C
Adıyaman
19°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
21°C

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlaması

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlaması
REKLAM ALANI
09.01.2024
0
A+
A-

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şahin, “Basın ve medya milletimizin genel sesidir” dedi.

featured

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Çalışan Gazeteciler Günü için bir mesaj yayımlayan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, şu ifadelere yer verdi:

“Basın ve medya milletimizin genel sesidir. Hakikatin yanında, vicdanlı, milli ve manevi değerleri gözeten medyamızla gurur duyuyoruz. Her zor zamanda halkın yanında ve destekçisi olan basın organlarımız milletimizin gönlünde taht kurmuştur. Demokrasimizin vazgeçilmezi olan basınımız, Türkiye’mizi “Tek Yürek” yapan yanıyla müstesna bir yere sahiptir. Görsel ve İşitsel Medyayı düzenleyen ve denetleyen kamu otoritesinin Başkanı olarak dezenformasyona ve yalan habere geçit vermeyen basın çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Bir İletişim Fakültesi mezunu, ayrıca milli markamız Anadolu Ajansı’nda yöneticilik yapmış bir kişi olarak gazetecilerin hassasiyetlerini ve zor şartlardaki mesailerini çok iyi biliyorum. Gece gündüz demeden, her türlü iklim şartlarına aldırmadan büyük bir fedakârlıkla halkın doğru habere ulaşması bilinciyle emek harcayan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yürekten kutluyorum.   Bu vesileyle Gazze’de uluslararası gazetecilik yaparken İsrail mezalimini gösterdiği için öldürülen basın şehitlerine de Allah’tan rahmet diliyorum.”

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlaması

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi