enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2892
EURO
34,6521
ALTIN
2.410,20
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
22°C
Adıyaman
22°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

Rize’nin gururu oldu; Abdülkadir Kart mühendislik dehasıyla mega projelere imza atıyor

Rize’nin gururu oldu; Abdülkadir Kart mühendislik dehasıyla mega projelere imza atıyor
REKLAM ALANI
29.01.2024
0
A+
A-

Ankara’da yeni stadyum yükseliyor

Rize’nin gururu oldu; Abdülkadir Kart mühendislik dehasıyla mega projelere imza atıyor

Güvenilir yapısı ve güçlü teknik kadrosu ile etkin potansiyele sahip ASL İnşaat, tecrübesi ve yenilikçilik anlayışı ile akılcı projeler ortaya koyuyor. Güvenli, yüksek kaliteli ve uygun maliyetli inşaat projeleri ile bilinen ASL İnşaat tarafından inşa edilen 50 bin seyirci kapasiteli Ankara’nın sembol yapılarından olacak 19 Mayıs Stadyumu ve Spor Kompleksinin, başta altyapı ve Türkiye A Milli Takımlar olmak üzere, yerli ve yabancı kulüp takımlarına, her sınıftan okul takımına; amatör, ticari ve turizm amaçlı spor etkinliklerine, maçlarına ve hazırlıklarına ev sahipliği yapması öngörülüyor.

DEV ORGANİZASYONLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Türkiye’nin en büyük stadyumlarından olacak yapı, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2028 ve 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ev sahipliği için adaylık başvurusunda UEFA’ya sunulan statlar arasında yer aldı. Spor kompleksinde stadyum, spor salonları, aktivite merkezleri ile özel branşlara kadar çok sayıda salon yer alacak.

HER DETAYI İLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

ASL İnşaat firması sahibi mühendis Abdülkadir Kart’ın her detayı ile yakından ilgilendiği spor kompleksi inşaatı hızla yükseliyor. 2025 yılında tamamlanması beklenen inşaatın seyirci kapasitesinin 50 bine çıkarılmasıyla dev organizasyonlara ev sahipliği yapacak hale getiriliyor. Türkiye’ye son yıllarda kazandırılan dev projelerde imzası bulunan Abdülkadir Kart hayırseverliğinin yanın da aldığı projeleri eksiksiz, en üstün mühendislik hizmetleri ile zamanında tamamlaması ile tanınıyor.

RİZELİLERİ AĞIRLADI

Abdulkadir Kart, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Ankara Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) Başkanı Muammer Bostan, Rizeliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Aksu ile Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar’ı Ankara’da stadyum inşaatı şantiyesinde ağırladı, dev proje ile ilgili bilgiler verdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi