enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5576
EURO
34,8984
ALTIN
2.434,51
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C

REHNUMA DERNEĞİNDEN ENGELLİLER İÇİN TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI

REHNUMA DERNEĞİNDEN ENGELLİLER İÇİN TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI
REKLAM ALANI
04.05.2016
0
A+
A-


Rehnuma Derneğinden Engelliler İçin Tekerlekli Sandalye Yardımı. 

Rehnuma Derneği Adıyaman/Kahta İlçesinde ve Köylerinde Faaliyet gösteriyor. Eğitim , Kültür, Sanat, Spor, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma alanlarında Sürekli bir şekilde gündemde durmayı başarıyor. 2 Hafta önce Sağlık bölmünden yola çıkarak Engelli Vatandaşlarımız için kampanya başlatmıştı. Bu hafta ise Değerli İş adamlarının ve Vicdanlı Vatandaşlarımızın yardımıyla bağışta bulunulan Sandalyeler Dağıtıldı . Ancak maddi durumlarına baktığımızda hepsi Toprak evde yaşıyorlar hayata zor tutunuyorlar vicdan sahiplerinin maddi yardımlarınada ihtiyaçları var. Bunlardan bazı vatandaşlarımızın izni ile fotoğraflarını çektik ve sizinle paylaşmak istedik. Bu vatandaşlarımız şu sözleri söylediler. Allahu Teala, bizim kapımızı açıp bizi soran bizimle bir akraba gibi seven, sayan ziyarette bulunan ve bize yardım ellerini uzatan Rehnuma Dernek Başkanına çok teşekkür ettiler.

Rehnuma Dernek Başkanı Gaffar ÇELİK. Gittiğimiz evlerin gözünde ve yüreğinde mutluluk ve sevinç gördük. Hepimiz gelecekte bir engelli olabiliriz akıl ve kalp engellisi olmayalım. Etrafımıza karşı duyarlı vatandaşlar olmalıyız. Elimizden geldiğince Engelli vatandaşlarımızı ziyaret etmeli onları dinlemeli yardımcı olmalıyız hepimizin bir engelli arkadaşı dostu olmalı dedi.

İletişim Numarası :0544 434 0022

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi