enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Yağmurlu
14°C
Adıyaman
14°C
Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Açık
22°C
Çarşamba Açık
23°C

Pazarspor’un sezon sonu hedefi Play-Off

Pazarspor’un sezon sonu hedefi Play-Off
REKLAM ALANI
02.02.2024
0
A+
A-

Pazarspor’un sezon sonu hedefi Play-Off

Mavi – Beyazlı takımın deneyimli teknik adamı Kerimoğlu, takımda giden oyuncuların olduğuna işaret ederek;” Transfer çalışmalarımız devam ediyor, biraz zamana ihtiyacımız var, yapılacak olan takviyeler sonrası ligde çıkışa geçeceğiz” dedi.

“ Pazar kendi evim gibi. Yörenin takımları, Hopaspor, Ofspor, Pazarspor bizim kendi takımlarımız. Zor bir zamanda geldik, 6 – 7 oyuncu gitti, transfer yapacağız, tabi kulübün bütçesi de önemli. Başkanımız Hüseyin bey ile her şeyi konuştuk. Play – OFF şansımız var, inşallah onu yakalayacağız. Biraz zamana ihtiyacımız var, oynanan iki maçta pozisyon vermeden mağlup olduk, çok gol kaçırdık, bunlar bahane değil ama şimdi kazanma zamanı. Bu hafta Karşıyaka deplasman maçıyla birlikte puanlarla tanışmak istiyoruz. Pazarspor’un geçmişten gelen Play – OFF lardan çıkma alışkanlığı var, inşallah sezon sonu bir kez daha bu mutluluğu yaşar ve 2. Lige tekrar yükseliriz. Takımımız genç takım, agresif bir takımımız var, 4 oyuncu daha almak istiyoruz, Rizespor’dan bir genç oyuncu aldık, yapılacak olan takviyeler sonrası ligde çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Ç.Rizespor’dan gelecek olan oyuncuları elbette isteriz ama bence en önemlisi oyuncunun kendi gelmesi daha önemli diye düşünüyorum” ifadesini kullandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi