enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3312
EURO
35,1633
ALTIN
2.241,18
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
15°C
Adıyaman
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Yağmurlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
13°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Çok Bulutlu
12°C

Paris Saint-Germain ile İstanbul Başakşehir Maçında SKANDAL

Paris Saint-Germain ile İstanbul Başakşehir Maçında SKANDAL
REKLAM ALANI
09.12.2020
0
A+
A-

 

Maçta SKANDAL…
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde H Grubu’nda Paris Saint-Germain ile İstanbul Başakşehir’in karşı karşıya geldiği karşılaşmanın 14’üncü dakikasında maçın hakemi Hategan’ın verdiği birkaç kararın ardından yedek kulübesi kızışırken, yardımcı antrenör Webo’ya kırmızı kart çıktı.

Bu sırada İstanbul Başakşehir Yardımcı Antrenörü Pierre Webo, 4’üncü hakem Constantin Sebastian Coltescu tarafından ırkçı söylemlere maruz kaldı. Uzun süren tartışmanın ardından UEFA delegesi sahaya inerken, iki takım da sahadan ayrıldı ve soyunma odasına gitti.

Başakşehir’li yetkililer 4. Hakem sahaya çıkarsa maçın oynanmayacağını belirttiler.

UEFA Yetkililer 4. Hakemin maçtan alındığı ve maçın tekrar devam edeceği bildirildi

….,,

UEFA, başka bir 4. hakemle maça devam edilme kararı alındığını açıkladı.

UEFA: “Başka bir dördüncü hakemle maça devam edilmesi konusunda iki takımla da anlaşmaya varılmıştır. Yaşanan olayla ilgili ayrıntılı inceleme ve araştırma daha sonra yapılacaktır.”

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi