enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

ÖMER AKBULUT AK PARTİ ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

21.02.2015
0
A+
A-

Adıyaman Kâhta’da İş adamı olan Ömer Akbulut 19.02.2015 Tarihinde Adıyaman AK Parti Binasına kalabalık bir toplulukla giderek aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Saat 19.00 da gerçekleşen toplantıda bir konuşma yapan Sayın AKBULUT orada hazır bulunan basın mensuplarına;

Değerli basınımızın güzide temsilcileri:

Bugün buraya hayırlı bir başlangıç yapmak üzere gelmiş bulunmaktayız. Kurulduğu günden

beri, gönüldaşı ve kurucu üyesi olduğum Türkiye’nin istikrar ve kalkınmasının mimarı Ak Parti’den

Aday Adaylık başvurumu resmen yapıyorum. Allah çıktığımız bu kutlu yolda attığımız ilk adımlarımızı bismillah diyerek atıyoruz. Adıyaman ve memleketimizin selameti ve selahati için kendime ideoloji seçtiğim felseme ve düşüncelerime uygun gördüğüm AK Partiden aday adaylığımı ailemin ve sizlerin huzurunda resmi olarak il başkanlığına takdim ettik.

İlimiz Adıyaman ve tüm ilçelerimize Türkî’ye için hayırlı olmasını temenni eder saygılarımı sunarım. Sizlerinde bildiğiniz üzere Kâhta ilçemizde 1978 tarihinden beri ticaretle uğraşıyorum. 2009 tarihinde AK Parti’den Belediye Meclis üyeliğine seçildim. 2011- 2014 yılları arasında Belediye Başkan yardımcılığını yaptım. Aynı zamanda Adıyaman MÜSİAD üyesiyim.

Değerli arkadaşlar bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerken yolumuz ve bahtımız açık olsun’’ Dedi.

 

Kutlu Haber

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi