enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Musa Yıldırım’dan Spora Destek

Musa Yıldırım’dan Spora Destek
REKLAM ALANI
10.11.2023
0
A+
A-

İş İnsanı Yıldırım’dan Kahta İdman Yurdu Spora 50 bin destek

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, Kahta’da SerBend Şirketler Grubu Sahibi ve Kahta02 Spor eski başkanı iş insanı Musa Yıldırım, Kahta İdman Yurdu Spor Kulübüne 50 bin TL bağışta bulundu.

Kahta02spor Kulübü Başkanlığı döneminde kulübün tüm finansmanını kendi bütçesinde karşılayan İşadamı Yıldırım, aktif olarak spor camiasında bulunmasa da spora olan desteğini sürdürüyor.
Kulüp Başkanı Hamza Parlak ve yönetimini ofisinde ağırlayan Yıldırım,”Kâhta İdman Yurdu Spor Kulübü. Siyaset üstü bir ekip. Bu nedenle Kâhta’da olan veya Kahtalı olan herkesin takımına sahip çıkması lazım. Bu noktada herkesi takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum”dedi.
İşadamı Yıldırıma’ desteğinden dolayı teşekkür eden Kahta İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Hamza Parlak ise,”Kahta İdman Yurdu Spor Kulübü yönetimi olarak ziyaretimiz ve forma takdimimize müteakiben spora olan destekleri ile bilinen Kahta02spor eski kulüp başkanımız ve değerli işadamımız Musa Yıldırım, kulübümüze 50.000 TL bağış yapmıştır. Kendisine şahsım, yönetimimim ve taraftarlarımız adına kendine teşekkür eder, çalışma hayatında başarılar diliyorum”dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi