enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2828
EURO
34,6228
ALTIN
2.409,35
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
22°C
Adıyaman
22°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

Murat Kurum: 31 Mart’ta güneş doğacak

Murat Kurum: 31 Mart’ta güneş doğacak
REKLAM ALANI
31.03.2024
0
A+
A-

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, oyunu Kağıthane’de kullandı. Kurum, “Tüm vatandaşlarımızın oylarını kullanmalarını ve sandıklarına sahip çıkmalarını istiyorum. 31 Mart’ta güneş doğacak. İnşallah bugün erken bir bayramı da tüm İstanbullularla birlikte kutlayacağız” dedi.

featured

Murat Kurum: 31 Mart’ta güneş doğacak

Murat Kurum eşi Şengül ve oğlu Mehmet Kurum ile oyunu Kağıthane İmece İlkokulu’nda kullandı.

Oyunu kullanan İBB Başkan adayı Kurum şunları kaydetti:

“3 aydır projelerimizi İstanbullu komşularımızla paylaştık. Tüm İstanbullulara teşekkür ederim. Oyumuzun İstanbulumuza, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim. Büyük bir demokrasi şöleni yaşayacağız. Çocuklarımızın geleceği adına büyük bir karar vereceğiz. Hem deprem riskinin ortadan kaldırılması hem de trafik çilesinin bitirilmesi, İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güveni için yaşabileceği adımı sandıkta hep birlikte atacağız. Tüm vatandaşlarımızın oylarını kullanmalarını ve sandıklarına sahip çıkmalarını istiyorum. 31 Mart gelecek, yüzler gülecek dedik. 31 Mart’ta güneş doğacak. İnşallah bugün erken bir bayramı da tüm İstanbullularla birlikte kutlayacağız. Önce il binamızda sonra Saraçhane’de bu coşkuyu İstanbullularla paylaşacağız. 90 gündür bütün basın mensuplarımız bizlerle beraber. Sizlere ve kuruluşlarınıza teşekkür ederim. Sayın Cumhurbaşkanımıza bizim yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum.”

Murat Kurum: 31 Mart’ta güneş doğacak

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi