enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2070
EURO
35,1594
ALTIN
2.473,42
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Muhtar Yıldız’dan, Sağlık Bakanı’na çağrı

Muhtar Yıldız’dan, Sağlık Bakanı’na çağrı
REKLAM ALANI
12.02.2024
0
A+
A-

Muhtar Yıldız’dan, Sağlık Bakanı’na çağrı

ARDAHAN-BHA

Kaptanpaşa Mahalle Muhtarı Efrail Yıldız, Ardahanlı SMA hastası Defne bebek için yeni bir kampanya başlatarak tüm SMA hastası bebekler içinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya çağrıda bulundu.

İzmir’in Kınık ilçesinde yaşayan Ardahanlı Okan ve Çiğdem Gürbulak çiftinin SMA hastası Defne bebek için yardım kampanyaları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ardahan şehir merkezine kurduğu stand ile Defne bebek için yardım toplayan Kaptanpaşa mahalle Muhtarı Efrail Yıldız, “Sessiz Çığlık” adını verdiği yeni bir kampanya ile sosyal medya üzerinden Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya seslenerek SMA hastası çocuklara sahip çıkılması çağrısında bulundu.

Yıldız, “SMA hastası çocuklarımızın sesini duyurmak için sessiz çığlık olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya sesleniyoruz. Şuanda Ardahan’da 1 metreyi aşmış karın üzerinde SMA hastası bebeğimiz için kumbara kurduk. Ailelerimiz çaresiz, annelerimiz hasta çocukları için çaresiz. Sesimizi duymanızı istiyoruz.

Türkiye’nin hangi iline bakarsak bir tane SMA hastası çocuklarımız için para toplandığını görüyoruz. Ama biliyoruz ki bu iş para toplama ile olmuyor. Çünkü tedavi için gerekli meblağ çok büyük başlatılan kampanyalar bu parayı toplamaya yetmiyor. İBAN vererek yardım toplayın demekle bu olmuyor. Çaresiz kalmış bebekleri gözleri önünde eriyen annelerin bu çaresizliğine bir çare olmanızı, Soyadınız gibi Koca yürekli olduğunuzu gösterin ve SMA hastası bu bebeklerimizi ölüme terk etmeyin” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi