enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3603
EURO
34,7392
ALTIN
2.392,78
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
23°C
Adıyaman
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

MSK’nın galibiyet serisi sürüyor

MSK’nın galibiyet serisi sürüyor
REKLAM ALANI
18.03.2024
0
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (MSK), mücadele ettiği Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nin 29. haftasında Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler ile karşılaştı. Ankara Gölbaşı Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmada Carettalar, maçı 70-84 kazanarak Mersin’e galibiyetle döndü.

featured

MSK’nın galibiyet serisi sürüyor

İlk çeyreği 21-28 önde kapatan ekip, ilk yarıyı 45-45’lik skorla berabere kapattı.  Üçüncü çeyrekte rakibine fark atan Carettalar 58-64’le bitirirken üstünlüğünü maç sonuna kadar korumayı bildi. MSK, maçı 70-84 alarak, Mersin’e yeni bir galibiyet sevinci yaşattı.

Sevim: Maçın sonunda rahat bir oyun ortaya koyduk

Maç sonunda değerlendirmede bulunan Baş Antrenör Can Sevim, zor bir maç olduğunu ifade ederken, “Özellikle ilk yarıda çokça hücum ribaundu verdik. Bundan kaynaklı da 17 sayı ikinci şans sayısından buldukları basketlerle oyunda kalmayı başardılar. Açıkçası ikinci yarıya çıkarken bunun üzerinde çok durduk. Savunmamızı da sertleştirdik. İkinci şansları olabildiğince azalttık. Buralardan sayı yemedik. Sonuç olarak maçın sonunda daha rahat bir oyun ortaya koyduk ve galip gelmeyi başardık” dedi.

MSK’nın galibiyet serisi sürüyor

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi