enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

Milletvekili Tutdere’den Çelikhan çıkarması

Milletvekili Tutdere’den Çelikhan çıkarması
REKLAM ALANI

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, Çelikhan’a gerçekleştirdiği ziyaretle sendika ve odaların Çelikhan şubeleri ile siyasi partilerin ilçe başkanlıklarını ziyaret etti, vatandaş ve esnafla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Milletvekili Tutdere’nin Çelikhan’a gerçekleştirdiği ziyarete Pınarbaşı Belediye Başkanı Mahmut Alan, CHP Çelikhan İlçe Başkanı Kamber Sucu ile çok sayıda il yöneticisi katıldı.
Milletvekili Tutdere Çelikhan’da önemli temaslarda bulundu
Milletvekili Tutdere Çelikhan ziyareti kapsamında Çelikhan Ziraat Odası, Çelikhan Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Çelikhan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi, Çelikhan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi, Memur-Sen Çelikhan İlçe Temsilciliği, Eğitim Bir-Sen Çelikhan Şubesi, Tarım- Orman Çalışanları Birliği Sendikası Çelikhan Şubesi, Diyanet-Sen Çelikhan Şubesi, Büro Memur-Sen Çelikhan Şubesi başkanları ve sendika üyeleriyle bir araya geldi.
Milletvekili Tutdere sendika ve oda ziyaretlerinin ardından İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi’nin Çelikhan İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek partilerin ilçe başkanları ve parti yönetimleriyle bir araya geldi.
Yunus Emre Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve Çelikhan Cumhuriyet Meydanı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP’li Tutdere, yöre sakinlerinin yaşadığı sorunlara kulak vererek sorunların çözümüne ilişkin CHP’nin ortaya koyduğu çözüm önerilerini de anlattı.
Ekonomik krizden dolayı Milletvekili Tutdere’ye dert yanarak içinde bulunduğu büyük çıkmazı anlatan Çelikhan’lı bir esnaf, “Elektrik bin 500 lira geliyor, tavuk eti geçen sene 9 liraya geliyordu şu anda 50 liraya geliyor, ekmek olmuş 4 lira. Ben ne yapayım? Ekmek 4 liraysa ben zaten ne kazanacağım? Bu zam düzeninin değişmesi lazım. Bu şekilde giderse zaten hepimiz dükkânları kapatacağız. Sürekli zarar edeceğimize en azından dükkânı kapatırız daha iyi.” dedi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi